Komentáře

Zpět na článek

Petr Nečas: Prezident musí naplnit jednoznačné znění ústavy

6 komentářů

placirkabodlo
13. dubna 2011 • 13:27
majore gagarine, tralala tralala lalalaaaaa laaa­aaaa­aaaa­laaa­lalla­laaa­llaa­aaaa­aaaa a lalalllalalala, juch!
ivanb
13. dubna 2011 • 13:10
...že u nás každý nejlépe ví to, co by měl dělat ten druhý, ale aby se sám přičinil, tak to né!!! A s tou češtinou, to už snad ani nemá cenu komentovat!
benver
13. dubna 2011 • 09:43
Petr Nečas je především neschopný slizký blb který si myslí že si jeho strana ODS může v této zemi děla co se jim zlíbí, především by se měl ohlédnout zpět a podívat se jak ta jeho strana ODS rozkradla Českou republiku a teprve pak by, vlastně tento takzvaný premiér u této vlády nemá co děla, volby nevyhráli, tak že jsou to samozvanci a dokonalé nám rozkrádají republiku dále i když již zde není co rozkrádat tak alespoň chtějí okrást všechny občany, to je nynější vláda, je to samí loupežník, zloděj, podvodník a poznamenaný korupcí jsou především soukmenovci ODS, není případ kde by nefiguroval člen ODS a to je moc zlé, lid je už nechce, chtějí je pouze tací kteří zrovna tak loupí, kradou a jsou podvodníci a korupce, jenom ti je budou i v budoucnu volit !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!
ivanb
13. dubna 2011 • 13:12
A vraždí a žerou malé děti!!!
zajda61
13. dubna 2011 • 09:33
a hradní dědek si nesmyslně hodí triko ve prospěch skřehotajícího napoleonka Bárty,.. místo, aby tihle hoši šli urychleně od válu a následně do tepláků, tak to zase bude šaškárna v hradní režii ? držím palce Nečasovi, ať se nepodělá a do dědka na hradě se opře. A pokud to nepůjde, tak ať to hodí narcisovi k nohám a nové volby,..... v tomhle sajrajtu se přeci nedá pracovat,.. natož něco reformovat
limak007
13. dubna 2011 • 09:32
"Věci veřejné podali trestní oznámení... "
Cenzurovat, to umíte, ale česky ne.