Komentáře

Zpět na článek

Zaorálek o VV: Ohrožují stát a tunelují demokracii

6 komentářů

Palopetro
11. dubna 2011 • 13:08
Nejslabším článkem této vlády je její premier NEČAS.Neschopný ,ali­bistic­ký,o­vláda­ný hospodářskou loby velkých firem,kterým si Bárta dovolil šlapat na jejich neuvěřitelné zisky.Je to hnus v přímem přenosu.Český národe,s tímto ubožákem jdem nezadržitelně do sraček.
Palopetro
11. dubna 2011 • 08:57
se ventilují v hlásné troubě vlád t.j. v ČT v pořadu "Otázky V.Moravce".Né že by mě tento pořad chyběl,ale když už se přinutím kazit si trávení nedělního oběda,jako tomu bylo tuto neděli,s úžasem jsem hleděl na partičku předsedů stran,ve které ovšem chyběl ten hlavní,Nečas.I idiotovi s IQ 85 muselo bylo jasné,že výmluva na zdravotní indispozici,byla pouhým vyjádřením předsedy vlády,co si myslí o tomto pořadu,o divácích kteří jej sledují a konec konců i o své úloze v těchto děsivých kauzách Promoprem počínaje a Bártou s Kikinou konče.
zerovan
11. dubna 2011 • 08:52
Sem napište váš vzkaz!
Palopetro
11. dubna 2011 • 10:58
Ale prd.Nesmíte všemu věřit,co Vám nakukají novináři.Při podpisech jakýchkoliv smluv,nebo při tiskových konferencích,je péro na stole před politikem nutnou součástí a automaticky se stává majetkem pollitika,pokud si jej nechá.To že u toho Klaus tak trochu šašku­je,nez­name­ná,že ho krade,ale je to součást kapánek roztržité image klause.Tedy jestli víte co to je.
Palopetro
11. dubna 2011 • 08:18
Jen smrtelné rozechvění nad současnou politickou situací a nebo diktát školákovi 3 obecné, by mohlo ospravedlnit hrubé gramatické chyby v texu.Pro jistotu hned v úvodu článku.A ...
sirien
11. dubna 2011 • 02:16
Můj despekt k tomuto autorovi, kterého jsem nevím proč docela uznával a jeho anti-lékařskou palbu jsem vnímal jako redakčním požadavkem způsobené pominutí smyslů s finanční horečkou, začíná být poněkud zakořeněný.
Tenhle článek má (bez nadpisu) 948 slov, 5981 znaků, což jsou 3,3 normostrany.
Faktické informace: 2
Hlody stojící na neuvedení původního kontextu: 1
Hlody do Schw­arzen­berga/­Klau­se/dal­ších, kteří jsou v celé věci dost mimo dění: 2/2/2
...nemluvě o bagatelizaci toho, co kníže Schwarzenberg řekl o běžné praxi uplácení pozicemi, na které dotyční nejsou kvalifikováni, což pak končívá třeba krachem ČSA a podobně, což je IMHO stejně závažné jako Bártoviny, jen ne tak doočíbijícně koncentrované do malého časoprostoru.

Dvě faktické informace a zbytek jen skečovité nenávistné nevtipné a nenápadité glosování s lite­rární/­sdělo­vací/­jakou­koliv hodnotou, kterou dokáže překonat průměrný středoškolák. To je na tři a jednu třetinu normostrany fakt zoufale málo, člověk má skoro chuť požadovat těch pár minut života zpátky