Fotogalerie

Zpět na článek

Elitní sexy amazonky oddané tělem i duší aneb Kdo byly Kaddáfího panenské revoluční jeptišky

9 komentářů

ZANK
Asi mu jeho život hoodně lidí i politiků závidělo. A ona elitní stráž? Pořád lepší a přijatelnější než ony dnešní harémy ve státech Blízkého Východu...
tom ruka
jako banda evropskych ***u
Jiří Hlaváček
100 x omleté téma a fotky... Co tam máte lepšího?
lug70
Kaddafí byl osvícený diktátor, který nehromadil majetek (hlavně z výnosů prodeje ropy) jen pod sebe, jako většina vládců ve světě a kór těch západních, ale solidárně se o něj dělil se svým národem.Musel být odstraněn, protože chtěl pro celou Afriku zavést zlatý standard afrického dináru, což se západu krajně nelíbilo. Navíc Kaddafí trval na splacení obřího dluhu za ropu po Francii a to ve zlatě. To si dovolil fakt hodně. Proto taky se Francie nejvíc angažovala v bombardování Libye. Jó, dnes musí Líbyjci na Kaddafího se slzou v oku vzpomínat. Tak dobře, jak se měli za Kaddafího už se nikdy mít nebudou.
Pepa Rybák
@lug70 Byl jsem tam na montáži 85-86,takovou bídu by jim málokdo záviděl.
Václav Plachta
@lug70 Přesně tahle lživá slova jsem už jednou četl v komunistických manuálech. Nic nemůže být tak vzdáleného od pravdy. Jen samá převzatá propaganda a manipulace!
achjoachjo
Mně by se naše hradní stráž složená z dívek velmi líbila.
Václav Plachta
@achjoachjo Ale to má být hradní stráž, ne hradní provokatérky!
našinec
Závist je hloupá vlastnost. ))))))))))))))