Komentáře

Zpět na článek

Radek John, někdejší politická kometa, končí jako směšná figurka

29 komentářů

torinese
16. dubna 2011 • 11:27
nepřipadáte si trapně, že jste jako zkušený profík sežral i s navijákem ty povídačky "pronásledované oběti" Kočí? Vždyť bylo už od jejího vstupu do politiky zjevné, že jde chorobně ambiciózní, nepříliš bystrou a afektovanou hysterku, která je ochotná jít přes mrtvoly nebo přes postele... Tahle nesympatická, rádoby intelektuálka, s megalomanskými sklony může po svém velkém entre do světa vysoké politiky leda tak emigrovat někam do australské buše (pokud nemají Aboriginci televizi).
panna
13. dubna 2011 • 12:14
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
11. dubna 2011 • 18:03
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Palopetro
11. dubna 2011 • 13:09
Nejslabším článkem této vlády je její premier NEČAS.Neschopný ,ali­bistic­ký,o­vláda­ný hospodářskou loby velkých firem,kterým si Bárta dovolil šlapat na jejich neuvěřitelné zisky.Je to hnus v přímem přenosu.Český národe,s tímto ubožákem jdem nezadržitelně do sraček.
polist
11. dubna 2011 • 12:05
Anebo tyhle články prostě píše Íčko a posílá je pod pseudonymem Buchert do redakce?

Z Reflexu se mi chce už fakt blejt. Spolek kolem Stoniše - bejvalýho šéfredaktora ODSáckýho stranickýho plátku 51pro, co krad jinejm časopisům grafickej design, kterej pokračuje v "tradicích" - ideologickym ***metu na všechny mimo ODS.

By mě zajímalo, za jak dlouho timhle tempem Reflex pohřběj.
leninak
11. dubna 2011 • 07:44
pro von.rammstein
Souvislost s vládou to má takovou, že když dovede John žít ve lži sedm let, pak nějaké lhaní v politice je pro něho už brnkačka. Asi tak.
strassidlo
11. dubna 2011 • 10:57
A Vy snad znáte chlapa kterej nelže?­??????­??????­??????­Že by Lenin?
darda
11. dubna 2011 • 12:34
Je to z hlediska křesťanského hřích. Z hlediska třeba atheistického je to společenský přestupek pro někoho omluvitelný, pro někoho méně, ale zločin to není. Pokud by se důvěryhodnost všech lidí měřila podle manželské věrnosti mnoho spolehlivých osob by nám na to věření asi nezbylo. Maně si vzpomínám, že u našich předsedů vlád je to běžná věc a máme tu ve vysokých státních ouřadech i osoby, které nevěru předstírají a rády se při ní nechávají nečekaně načapat, aby vypadaly zajímavě. Ó, jak je to lichotivé upadout na postarší kolena v podezření, že já a ta plavovlasá letuška... a k tomu ta tichá radost ze svinibrodsky zelených závistivých ksichtů pokrytců. To nekoupíte za české koruny, ani za peníze. Co?
darda
11. dubna 2011 • 03:02
Kdo myslíte, že je poradcem prgaministra pro bezpečnost? Otázky V. Moravce předvedly, že do VV si může kopnout každý a s gustem to také dělá, ať už je to levice, pravice, nebo polednice. Nejlepší ukázka nezávislých médií byla publiku předvedena v noční reprise. OVM byly uťaty cca dvacet minut před koncem, shodou okolností právě ve chvíli, kdy se dostal ke slovu Vít Bárta a plynule se přešlo k pořadu Dějiny.cz, aby se konečně zjistilo jestli byl Julius Fikus národní hrdina na špagátě, nebo kecal. To je důležitý milý za povinných stopade diváku. Co je ti po tom, co říkal nějaký Bárta. Ne, nejsem z VV.
strassidlo
11. dubna 2011 • 11:00
Máte pravdu. Už dlouho mě rozčiluje jak ČT výběrem slov v komentářích a stříháním záběrů masivně manipuluje s davem. To je tak komunistická televize, že ani BBC a bývalá TASS by se nemusely stydět.