Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta si pořád vymýšlí. A usvědčil se z toho teď sám

33 komentářů

maravesan
11. dubna 2011 • 23:14
Tak až se bude kvílet kolem Vondry, Grosse, Paroubka, Haška , Sobotky, Palase, Langera apod. doufám, že se budete rozčilovat úplně stejně. Mimochodem by mně zajímalo odkud vy bererete informace nejenom o dění u nás, tzn. kde chytří, krásní a úspěšní lidé píší články pro chytré, krásné a úspěšné lidi???? Ráda si počtu.

PS: Co máte proti panu Grossovi? Vždyť on jenom nedokázal vysvětlit nějaké peníze na byt. Takže asi půjčka bez smlouvy od dobrého přítele

J. V.
poool
11. dubna 2011 • 13:56
když tu pravice rozkradla, klidně i ve splupráci s levicí, třetinu veřejných rozpočtů od roku 1990?
Zajímavé je, jak najednou dokáží novináři vidět vše jasně a čistě, rozdávat padni komu padni, jakoby si kompenzovali roky, kdy raději drželi hubu a krok, nebo statečně mlžili, a vytvářeli clony pro tunelování státu
muhlhaus
11. dubna 2011 • 08:19
nebyl špatnej. Aspoň v porovnání s předchozíma (nebyl jen převodovou pákou betonářské lobby a ŘSD) i v porovnání s ostatníma ministrama (Chalupa apod.). Takže tak trochu škoda...
filiprx
10. dubna 2011 • 20:28
jak rychle odstoupil. Ostatní páprďové by měsíce rozmatlávali lejna po zdech veřejných až by byli nakonec odejiti. Tohle je opravdu inovace v české politice.
vestyn35
10. dubna 2011 • 17:59
Je mi vážnĕ zle z toho, že se u nás ve vládĕ dĕje taková taškařice. Zrovna jsem dosledoval Bártův výstup v Otázkách VM a je mi z nĕj na zvracení. Typ řeznického psa ve vládĕ, co vede naši zemi pomalu ale jistĕ do zoufalých útrob zesmĕšnĕní a trapné komedie. Politici by mĕli spravovat stát, jehož lid by mĕl mít lepší životní podmínky a standard. Ale to se v české vládĕ, bohužel, nemůže stát... Neboť hlavní prioritou českých tzv ‘politiků’ je hrabání si do vlastních kapes, očerňování se navzájem, ubohé slintání a plazení se po již tak tlustých pupcích po zemi, jenom aby na všechny zbylo pár dukátků... Jim totiž vůbec nejde o blaho českého lidu, jde jim jen o to, jak jednoduše a rychle nahrabat a pak se vysmívat do obličejů lidí. HNUS HNUS HNUS.
jaaan
10. dubna 2011 • 15:42
snad je podstatný kdo si sledování objednal a byla to ODS, no a jen tak naokraj absolvent plzenských práv Pospíšil ani nezná zákon o praní špinavých peněz, protože na půjčku se limit 15000 eur nevztahuje. viz rozhodnutí Nejvyššího správního soudu 02/2011......... http­://www­.nssou­d.cz­/files­/SOUD­NI_VY­KON/20­10/009­1_1Af­s_100_­201103­031009­04_pre­vede­no.pdf
okuk
11. dubna 2011 • 16:08
Správní soud s tím mnoho nenadělá. Je to zákon, který platí v celé EU a nedá se obcházet ani půjčkou, ani ničím jiným. Krom toho, neexistuje žádný úpis. Jak by tedy Bárta dokazoval, že jde o půjčku?
maravesan
10. dubna 2011 • 07:25
Musím přiznat, že vás nemám ráda (p. Bucherte) ale tento článek je něco pod co bych se mohla klidně desetkrát podepsat (na rozdíl od skoro všech předchozích ).
Co mě ještě víc děsí než chování tohoto politika a potožmo chování celého poslaneckého klubu VV, jsou reakce veřejnosti na tyto kauzy.
Budu kalkulovat pouze se skutečnostmi, které obě strany přiznaly a proto o nich nemůže být pochyb.
Ministr Vít Bárta předal obálky s penězi nejméně dvěma poslancům VV. Není už tato skutečnost dost podezřelá. Má snad někdo pocit, že pan Bárta je pouze naivní idealista, který by nevěděl jak poskytnout půjčku aby tato nemohla být zpochybněna jako úplatek????? Nehlásaly snad sami Věci veřejné absolutní průhlednost jako opatření proti korupci?????? A milión dalších podobných otázek, které pan Bárta nedokáže rozumně vysvětlit. On totiž dodneška nevysvětlil vůbec nic, pouze dokola opakuje, že za vším je spiknutí, stavební lobby nebo pokus o puč.
Nechápu reakci velké části lidí, kteří na jednu stranu volají po skoncování s korupcí ale když k ní očividně dojde, člověka který korumpoval podporují. Máme proto stát jaký si zasloužíme....

PS: O panenské čistotě pana Vondry, Kalouska apod. si iluze nedělám, takže jestli dojde k celkové obměně kabinetu je to jenom ku prospěchu. A navíc snad se díky tomu politická kultura posune trochu blíž západu. Tj. máš problém nebo kauzu kterou nedokážeš vysvětlit? - ven! Není to snad to po čem tady všichni vzdychají??????

Jana V.
strassidlo
10. dubna 2011 • 16:44
Mně fakt nevadí jestli někdo je ochotnej půjčovat peníze bez papíru (dělám to taky), mně daleko víc vadí, že se z takového prdu dělá aféra jen proto, aby se co nejdřív zapomnělo na rozhazování VEŘEJNÝCH peněz panem Vondrou, Fuksou, Dobešem a dalšími.
A jak, proboha, můžete vědět, že šlo o nějaké uplácení???? Za co a proč? Chybí jakýkoliv důvod. A navíc, sorry, "uplácení" ze soukromých peněz je potom vlastně každej Ježíšek, narozeninový dárek, svatební dar a dokonce každé lízátko, které dáte smradovi, aby přestal v sámce vřeštět.
filiprx
10. dubna 2011 • 20:32
Jo. Ještě že moje děti neumí číst, jináč by mě mohli vydírat. Už to vidím: Když mě nenecháš koukat na Animáčka, nechám tě zavřít za uplácení!