Téma

Zpět na článek

Politici nastolili psychoteror, říká zpěvák a bojovník s koronavirovými restrikcemi Daniel Landa

1 komentář

Kate Hegseth
Moje svědectví o tom, jak jsem se stal členem Iluminátů. Lord Felix mi pomohl dostat se zpět ze stádia smrti. Propuštěn jsem byl asi po 2 letech a šesti měsících. Poté, co mě zradilo tolik členů Iluminátů. V průběhu let jsem byl beznadějný a finančně na dně. Ale jednoho dne, když jsem brouzdal po internetu, jsem narazil na příspěvek od Velkého člena Iluminátů, Lorda Felixe, který říkal, že pokud jste jedním z velkých členů Iluminátů, můžete být v životě slavní, bohatí a úspěšní. Kontaktoval jsem ho a všechno jsem mu vysvětlil. Doporučil mi registraci. Zaplatil jsem za velkého člena, abych mohl začít, a byl jsem zasvěcen do Světového řádu Iluminátů. Poté mi dali všechny pokyny a dali mi vědět, že po zasvěcení budou noví členové odměněni částkou 2 000 000 dolarů v hotovosti. S pomocí Lorda Felixe jsem byl plně zasvěcen jako řádný člen Iluminátů. Moje rada zní, že pokud jste se někdy pokusili o podvodníka, je na vás, abyste zkusili Lorda Morgana. Je to vaše nejlepší šance stát se tím, kým chcete ve svém budoucím životě. Kontaktujte ho přes WhatsApp +2348168034022