Komentáře

Zpět na článek

To fakt nevymyslíte: Bárta rozdával peníze, Kočí ho dorazila, VV umírají

35 komentářů

Palopetro
11. dubna 2011 • 13:09
Nejslabším článkem této vlády je její premier NEČAS.Neschopný ,ali­bistic­ký,o­vláda­ný hospodářskou loby velkých firem,kterým si Bárta dovolil šlapat na jejich neuvěřitelné zisky.Je to hnus v přímem přenosu.Český národe,s tímto ubožákem jdem nezadržitelně do sraček.
Jarabak
8. dubna 2011 • 21:24
Tak mě napadá, jóne, co ten tvůj polcejní prezident? Taky bere za loajalitu? To by se mě totiž týkalo daleko víc než to, jak nterně funguje vaše strana. I kdyby byla uvnitř křišťálově čistá a tohle všechno byly jen pomluvy, tak a) bárta jedná tvrdě a jen inkasoval ránu, jakých sám už mnoho rozdal (čili žádný důvod k soucitu) b) ať korumpujete nebo ne, vaše výstupy (třeba že standardy lékařské péče má určit lok) jsou natolk stupidní, že je lhostejno, co se děje uvnitř - zda je to výmysl jednoho manažera a ostatní to papouškují nebo se jako správní soudruhové soudružsky radíte a hlasujete Do toho je nám všem zvenčí prdlajs.
zerovan
8. dubna 2011 • 10:06
Copak muze clovek ktery nezistne dava korumpovat nebo byt korumpovatelny. Jediny smysl dava ho tam nechat at pusti kmorum zilou
rewolwer
8. dubna 2011 • 08:48
Media, zpravy, televizni noviny, bohuzel i Reflex = vecernicek/sci-fi/fantasy + nesmysly. Kdo tyhle veci hlta jako zabavu s lahvacem/jointem v ruce, nema vaznejsi problem. Kdo informace temito subjekty podavane povazuje za real, ma asi denni bolehlav. V tomhle divadylku taha za nitky nekdo UPLNE jiny. Barta neslapl na kuri oko svym spolustranikum, ale "trochu" jinym panackum. Stavebni a podnikatelska lobby je v tomhle state tak mocna, ze muze opravdu cokoliv a bezny cesky Franta vubec nechape, kolik uhodilo. Je totiz zamestnan divadlem, kterak se rozpadaji VV, kterak Koci podava trestni oznameni atd. atd. V tomhle businessu se toci TEZKE prachy a vyberci techhle penez o sve miliony/miliardy rozhodne prijit nechteji! Vite Barto, za sebe vam drzim pesti. Kazdy pokus pridusit tyhle svine se pocita a vy si zatim pocinate docela statecne!
Palopetro
8. dubna 2011 • 08:26
jak chtějí Kikina a ten druhý prokázat,že ji Bonapart Bárta dal úplatek.Pokud nemají video nahrávku se slovy Bonaparta:"Tohle Ti dávám a drž hubu,tak je to jako házet hrách na stěnu".Pokud by existovala,tak je již dávno na svěle božím.
strassidlo
8. dubna 2011 • 10:01
Pravděpdobně chtějí použít metodu stokrát opakované lži a "když to říkají v televízi a píšou na tym Reflexu"....
Máte pravdu. Je to skvěle připravená kampaň na likvidaci nebezpečí nových pořádků v zájmu zachování starých struktur a jejich zavedeného korupčního systému. RX namísto skutečné žurnalistiky a odhalení pozadí a souvislostí nás masíruje jak blbce nesmyslnými argumenty a opravdu bezcenými "důkazy".
rulesss
8. dubna 2011 • 05:36
byva mi uzko, media v CR tem veri jenom blazen
sirien
8. dubna 2011 • 04:35
máte skutečně důvod kopat do VeVerek a není to jen prázdné mlácení hubou (klávesnicí). ALE

Ale nechápu kde berete tu drzost se naparovat, že před nimi už rok varujete. Varovali jste před volbami? (neříkám že ne, nepamatuju se). Pokud ano, měli jste tehdy důkazy? Vyšťourali jste na ně něco? Rok tady kolují naprosto stupidní kopance do VeVerek bez opodstatnění a teď když je důvod si přihříváte polívčičku? Ale notak. Psát negativa na libovolnou politickou stranu a pak psát "my to říkali", to je jako když budu v létě říkat "bude hnusně, bude hnusně, bude hnusně..." a když po dvou týdnech fakt hnusně jeden den bude budu všem tvrdit "já to říkal". Kulový jsem říkal a kulový jste psali.
Teď teprve něco skutečného píšete a tváříte se hrozně moudře, i když na celé téhle kauze nemáte jediný podíl - nic, co by vaši novináři sami vyšťourali, nic co by se sami dozvěděli a zveřejnili, nic co by se dělo na jejich popud. Jen se na tom přiživujete jak bulvární hyeny. Co takhle vytáhnout paty z domu, hezky do terénu, a tak jako za starých časů předvést trochu poctivé a slušné investigativní novinařiny, hm?

Nebo, samozřejmě, můžete dál pokračovat v tomhle stylu. Nic to nepřinese, ale VeVerky si teď okopávat zasloužej a zrovna teď si zasloužej každý kopanec co dostanou, i ty laciné, takže když budete dál takhle komentovat se aspoň nikdo zlobit nebude. Ale přidjte k tomu aspoň trochu humoru, ať to je aspoň důvod číst.

(ježiš, teď už živě vidim jak mě tu někteří účastníci diskuse co se nepamatují na (zejména páně Doležalovy) laciné výkřiky do tmy v reakcích naporcujou a zahrabou do země)
sendyman
8. dubna 2011 • 04:53
Ale vůbec ne!
Tvrdím to už bezmála dva roky, že píšou na politicku objednávku - i to, že akorát opisujou z MfD!
NrteP
8. dubna 2011 • 10:33
Tak proč Reflex tak dlouho ještě kupujete ?