Život a styl

Zpět na článek

Mají dívky z katolického prostředí orgasmus?

11 komentářů

bikeronly
28. dubna 2011 • 13:54
Upřímně, byl jsem do 13-14 ortodoxním katolíkem, do 15-16 jsem v tom prostředí žil, naučil se slušně žít a dneska se snažím žít tak, abych nikomu "vědomě" neubližoval a nebál se lidem dívat do očí. Ačkoli jsem totálně zdravý chlapík, ve smyslu orgasmů, chtíče žen apod. Chtěl jsem taky mít sex mít až s tou vytouženou. Nakonec se to dost dlouho nedařilo, pak jsem se vyspal s prostitutkou a dneska? Dneska si dělám co chci a kdy to chci, udržuji si milenecké vztahy a na venek se tvářím upřímně. Ano, nepovažuji se už za katolíka ani za tradičního návštěvníka kostelů, prostě a jednoduše už tam nechodím, protože stejně můžete narazit i na takové, o kterých si myslíte své a přece byste se nechtěli pouze hodinu týdně přetvařovat. Potud o mně.
Co se týká katoliček, jsou různé. Některé asi skutečně ani v dnešní době do toho nejdou před sňatkem a ostatní žijí jako průměrná populace a utrhují si ze stromů pokušení.
V každém případě se tazatel v článku nevyjádřil, jestli chce s dívkou jenom spát, nebo udržovat si romantický zamilovaný vztah, či jen jednou zaškolit dotyčnou. Při běžnéím zamilování, ji asi spoustu věcí odpustí a se sexem vydrží tak dlouho, než partnerka svolí. Na pouhé sexování chodí po ulicích spousty jiných, charismatických dívek, které se tomu bránit nebudou a nemusí nikoho nutit. A jestli ho zajímá, jestli ta dotyčná to už má za sebou? Na tohle lze odpovědět, že to je individuální.
pepic
27. dubna 2011 • 19:11
je skurečná šlapka. Katolické dívky "zná " z polského filmu, o kterém sice nikdo nikdy neslyšel ale na Reflexu má větší reklamu než Odcházení , protože zapadá do ideologického vidění jejich světa.
panna
13. dubna 2011 • 11:26
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
elendil
7. dubna 2011 • 17:18
Tato rubrika je opravdu výkladní škříní Reflexu.. takové dotazy by člověk musel dlouho hledat i v Bravíčku
elendil
7. dubna 2011 • 17:17
Sem napište váš vzkaz!
tritecky
7. dubna 2011 • 14:14
kdo má v hlavě nastláno víc.
jestli tazatel, nebo odpovídající.
jirixrasista
6. dubna 2011 • 22:03
Stejně sugestivní dotaz, že ano? A evidentně mají, ale co na tom, že ano?

Víte, jedna věc mi nikdy nešla na rozum - proč při tě dnešní mánii svobodomyslnosti musíte pořád někoho kádrovat na základě víry. Obzvlášť v tak okrajové věci, jako je souložení. No tak to mají katolická děvčata ráda jen v rámci manželství. To nějak vadí? Najděte si takovou, které to vyhovuje i mimo tento institut. ale co je komu do toho, jak prožívá svůj (nejen sexuální) život.

Ovšem jiná věc by byla, kdybyste se k tomu postavili jakožto autority na morálku. Pak pochopitelně máte právo považovat svůj názor za jediný pravdivý. Musel bych se pak ovšem ptát, odkud se vaše autorita bere... a kdybych si měl zvolit mezi autoritou Boží a autoritou paní Doležalové, pak bych asi věděl, jak zvolit.

Obzvlášť, když mě sex v rámci manželství baví a co se týká mé manželky, tak ta si také nestěžuje...
staracek
6. dubna 2011 • 21:46
Přijde mi zvláštní: sex až v manželství - abnormalita, blbost, nesmysl, úchylka VERSUS sex před 15. rokem života - proč ne, dyk vo co go, když to není násilné a oba to chtěj? Ano, š..aj všichni, ale proč? Pro zrození dalšího života, pro zábavu, pro výdělek.... Umíte si představit, jak přijde vaše 12 letá dcera se 30 (18)letým pánem, mužem a řekne, my se milujeme, my spolu spíme, potřebuji antikoncepci????
el.mimo
6. dubna 2011 • 19:55
A) je transka
je kecka
C) pořád má v paměti, jak to tehdá bylo po nešporách.
polist
6. dubna 2011 • 14:36
takovejhle dotaz vyžaduje už notnou dávku natvrdlosti.

Jinak moje zkušenosti: v životě dvě hodně věřící dívky, jedna nechtěla (přesně o čem píše p. Jandourek - prostě jsem na ní moc tlačil a lekla se), druhá naprosto v pohodě, jen působila trochu nezkušeně.

Každopádně š**stáme všichni, i papež přišel na svět tak, že se spolu dva lidi vyspali. Takže opravdu nejde o nějakou výsadu ateistů, jak si tazatel Milan zřejmě myslí.