Komentáře

Zpět na článek

Kauza Škárka: Otevřené poděkování Vítu Bártovi

25 komentářů

Palopetro
11. dubna 2011 • 13:11
Nejslabším článkem této vlády je její premier NEČAS.Neschopný ,ali­bistic­ký,o­vláda­ný hospodářskou loby velkých firem,kterým si Bárta dovolil šlapat na jejich neuvěřitelné zisky.Je to hnus v přímem přenosu.Český národe,s tímto ubožákem jdem nezadržitelně do sraček.
pppppp
8. dubna 2011 • 10:11
jíž ambice cloumají hůř než tsunami. Nepřejme si, aby tito lidé bouchli najednou."
A je to tady.
Pane Holče, teda to jste ale vystihl! (Jste jasnovidec, nebo jste už měl nějaké info?).
A kdo jí ty ambice uspokojí?
strassidlo
7. dubna 2011 • 10:53
Nějak pořád nechápu proč se dělá tolik povyku kolem pár desítek tisíc, které prý dává ze své kapsy někdo někomu jinému a nás to nic nestojí ? Ten, kdo si od někoho pravideleně nechá dávat peníze a pak to označí za úplatky, je pro mne zcela nevěrohodný. Buďto měl peníze odmítnout okamžitě a začít kvičet, že je pan neúplatný a zveřejnit důvody proč by jej někdo měl korumpovat nebo je chlap úplatný akorát chtěl víc, než mu bylo nabídnoto. Ovšem i tak mi tady chybí důvod pro jakékoliv úplácení. A navíc, jestli někdo dostával finanční dárky z kapsy pana Bárty je to jen jejich věc a je mi to fuk. Mnohem horší jsou totiž všechny ty finanční veledary z kapes daňových poplatníků -tedy to jak se "státními penězi" zacházejí Dobeš, Vondra, Hašek, Onderka, Vít a další a další.
Palopetro
7. dubna 2011 • 11:33
Dík.Mluvíte mi z duše.Idiotizmus novinářů nezná mezí a i ze seriozního periodika se stal postupně ubohý bulvár.
strassidlo
7. dubna 2011 • 12:47
Čím víc se kdedko snaží "odstřelot" Bártu a Veverky, tím víc si myslím, že jsou za tou snahou lidi, kterým Bárta "šáhnul" na penězovody ze státní kasy. Tedy zejména kmotři a lobbyisté přisátí na stavební firmy. Proč najednou už nikomu nevadí daleko větší Bakalovy prachy a peníze z ČT pro Havlův filmeček? Proč se najednou nemluví o Ředitelství silnic a dálnic? Proč se vytrácí pohoršneí nad nemravnými platy a odměnami všelijakých poradců a konzultantů napojených na ministerstva a "státní" podniky?
A RX spolu s ostatními médii tady denně skáčou jak kašpárci a kníkají o nějakých pár tisícovkách pro psychopata, hrajícího onu pověstnou hůl. Kdysi bychom jen na RX našli jiný pohled nebo pokus o reálnou kvalifikaci stavu věcí. Dnes? - hanba číst a škoda komentovat!!!
sendyman
7. dubna 2011 • 17:53
No, a přesně tohle tvrdím už skoro dva roky, že jsou Veverky jen laciná návnada!
zerovan
7. dubna 2011 • 09:03
aby mel dobre zaplaceno od Barty, novin a jeste mu zustal poslanecky plat. Kdo z vas to ma
marast
7. dubna 2011 • 08:10
Koukám, že pan Holec je trochu paranoidní...mohl jste to napsat lépe, nic moc...
muhlhaus
7. dubna 2011 • 07:52
než nějaké spory ve straně, která beztak skončí v propadlišti dějin. Třebas devastace Šumavy, kterou chystá duo Chalupa-Stráský. Co jsou proti tomu nějaké trapné přestřelky mezi typy jako jsou Škárka, Bárta nebo John.
von.rammstein
6. dubna 2011 • 18:13
ten typ lidí, který když v obchodě vidí balení 4 jogurtů, tak si je koupí, protože jsou v akci 3+1 zdarma