Komentáře

Zpět na článek

Co mají společného Klaus, Bátora a básník Nacamec

26 komentářů

zerovan
7. dubna 2011 • 09:19
se mu nepovedlo byt na spici jen za komancu, nebot se ho bali
zdislava
7. dubna 2011 • 00:58
A to si myslím, že Klaus to má dobře vymyšlené a připravené. Uvidíme. Jistěže dokáže nabrat značné množství lidí ochotných slyšet na jednoduchá řešení složitých věcí. Je ale také nemalé množství lidí, kteří se budou bránit. Máme se na co těšit.
jirixrasista
6. dubna 2011 • 21:49
Buď je pan klaus extremista, jemuž se všichni smějí, nebo plave v hlavním proudu. Obojí může být jen stěží pravda. Nevím, jestli to chápete, ale hlavní je, aby to chápali čtenáři.

Co se týká toho přirovnání k hilsneriádě - jste skutečně tak pitomý, že nechápete, na co pan president narážel, nebo Vás jen baví ze sebe dělat ťulpase? Presidentovi šlo přece o to, že ve společnosti se vytvořila atmosféra, připomínající dokonale tu, která vládla v období tzv. hilsneriády - odsouzení jednoho člověka před vynesením rozsudku, všeobecná iracionalita a hysterie, atd. Opět nechápu, co jste na tom nepochopil.

Víte, až se to tady zase obrátí a celá tahle dnešní pomatená levicová genda nebude v kurzu, nemám obavu, že přispěcháte vysvětlovat, jak jste vlastně vždycky fandil klausovi, Bátorovi, vlastenectví, atd. Jen doufejte, že si čtenáři nevzpomenou na tenhle Váš výpotek.

A poslední věc - víte, možná Vám to tak nepřipadá, ale diskriminovat někoho na základě politické příslušnosti je zakázáno ústavou ČR. Pan Bátora může tudíž zastávat jakýkoliv post, který mu kdokoliv nabídne. Pokud se Vám to nelíbí, buď iniciujte prostřednictvím svých volených zástupců změnu ústavy - a při té příležitosti se aspoň ukáže, kdo je tady opravdový fašista - nebo se odstěhujte někam, kde se s takovými nuancemi nemusíte zaobírat. Doporučuji některou z těchto destinací - Kuba, Zimbabwe, KLDR, aj.
placirkabodlo
6. dubna 2011 • 22:57
"Víte, až se to tady zase obrátí a celá tahle dnešní pomatená levicová genda nebude v kurzu, nemám obavu, že přispěcháte vysvětlovat, jak jste vlastně vždycky fandil klausovi, Bátorovi, vlastenectví, atd. Jen doufejte, že si čtenáři nevzpomenou na tenhle Váš výpotek."

tak ho povesite vejs? (teda ti tvi cisti vlastenecti ctenari) a i ten zbytek tocis porad dokola, hlavne me bavis tou iracionalitou. jandourek neni tulpas, ale ty jsi vystavni demagogicky ***.

bolsevik i fasoun jedno jsou, hlavne jak se ti zmetci ohaneji demokratickou ustavou. nakopavat vas je povinnost, nejen vlastenecka ale primo celovesmirna.
jirixrasista
7. dubna 2011 • 00:36
Ne, nkdo se nebude věšet vejš. Ale čtenáři přestanou tyhle plátky kupovat.

A změňte slovník. Nebo se vraťte ke krumpáči.
placirkabodlo
7. dubna 2011 • 09:53
ano ***e, koupim si henlajn slovnik. ale v cestine. uz jsem cisty? a ke krumpaci muzou, misto mne, nastoupit batorovi volici, ti slusni lide. ach jak ja miluji slovicka, ty dovedou pekne nakopat. ten hajzlik, na kterem si lebedis, ti delal kdo, nejaky vlastenec, nebo cizak? no je to jedno, pokud ho udelal kvalitne, ze. hlavne zase nezapomen pouzit toaletak, nez sem zacnes psat. a ruce potom taky umejt. jak rikal komensky.
vy jste proste tak jednoduse citelni, ze je mi vas nekdy az lito, cca na miliontinu se***, jen v pauze mezi dalsi kopackou, kterou vas fasouny pocastuju. ty kanale
zdislava
7. dubna 2011 • 00:54
Pan Bátora nemá politickou příslušnost ŽÁDNOU, nemůže být tedy z tohoto pohledu diskriminován, to je představa z říše snů. Něco jiného je vpouštět do státní správy nositele extrémních, okrajových postojů, nepřátelsky zaměřených proti demokracii. Proto takovým lidem se vláda samozřejmě brání, ba co víc, zákon ukládá některým orgánům státu na takové lidi dávat pozor. Pan Bátora, který sám kandidoval za NS, přitahuje - kupodivu, zajímavá věc - lidi s náckovskou minulostí. Akce D.O.S.T. jich je plná. Není to žádná náhoda. To, že kličkuje jako zajíc, je kluzký jako úhoř a vytrvale mlží, neznamená nic. Není to žádný pitoma, ví přesně, kde je hranice, za niž beztrestně už jít nemůže. Raději vypadá v televizi či rozhlasu jako naprostý idiot. P.S.: Nadávky si nechte na doma nebo do hospody, díky.
zdislava
7. dubna 2011 • 01:04
Auto samozřejmě o voze ...
jirixrasista
7. dubna 2011 • 21:29
Tak paní Zdislavo, ale šupito presto! Sem se seznamem! Se seznamem lidí z Akce D.O.S.T. s náckovskou minulostí!
Co to vlastně je ta "náckovská minulost"? Aspoň tedy ve Vašem podání... Je "nácek" každý, s kým nesouhlasíte? Definujte náckovství, když už jste se do toho tak zhurta pustila. A dodejte příklady ze života těch "lidí s náckovskou minulostí", kdy přesně spáchali něco "náckovského". Nebo jen tak plkáte?
el.mimo
7. dubna 2011 • 02:48
Akce D.O.S.T. je plná lidí s náckovskou minulostí... Můžete být tak laskavá a být konkrétní? Věřím, že když už máte sympatizanty tohoto uskupení prokádrované, nebude to potíž. Věřím, že to neodbudete hospodskými tlachy ani jednoduchými frázemi, vůči kterým jste se zde sama vymezila.
Také bych rád znal důvod, proč jsou podle vás nositelé okrajových myšlenek nezpůsobilí pracovat ve veřejném sektoru a co je špatného myslet individuálně, mimo mainstreamový diskurs. Stejně tak jste zajisté schopna doložit svá tvrzení, že p. Bátora je extremista a že jeho názory jsou ''fuj'', jak vyplývá z vámi výše napsaných řádek.