Život a styl

Zpět na článek

Jaro je za dveřmi - a s ním i tradiční vlna arsenalovských sebevražd

3 komentářů

babelx
6. dubna 2011 • 10:48
Chybela mi tato rubrika! Je skoda, ze si panove dali zimni prestavku. A to se toho tolik ve fotbale odeh­ralo­...Os­mifi­nale ligy mistru, carling cup, fa cup...repre ve Spanelsku, i Slavie uz neco odkopala...Tak ted do konce sezony zabrat panove!
sendyman
6. dubna 2011 • 08:30
musím říct, že se mi možná k Reflexu hodil víc pravidelní úterní Zelený Baull (a to nejsem golfista, "dotáhl" jsem to jen k "mini").
Nicméně, doba se mění a co nadělám?
Taky nejsem vášnivý fanda fiotbalu, ale Vaše povídání se čte fajn - pro odlehčení od jiných zdejších, mnohdy vysloveně, blábolů. Tak do toho!
MĚ to baví. Dokonce, ač po tátovi sparťan, a na fotbale jsem byl naposledy v roce asi 1987 (ale že to byl mač - jako Mistři Evropy jsme hráli proti Němcům, finálovým soupeřům. Sestavy byly pozměněné jen malinko. Prohráli jsme sice 3:4, myslím, ale hospody na Hládkově po zápase praskaly ve švech! ) klidně bych na tu Slávku s Vámi i šel, pane Tesaři.
Palopetro
6. dubna 2011 • 10:02
S dovolením mám stejné pocity.Původně jsem to nechtěl ani číst.Ale byla by to chyba. Zvláště ta prošlá hořčice na zápase s mančaftem ze 77 ligy.