Archív

Zpět na článek

Michal David kraluje TýTý, český národ patří do Albánie

40 komentářů

janskalsky
6. dubna 2011 • 09:43
Vítězství Davida (nebo kohokoliv jiného) v nablblé anketě je opravdu závažný problém! Normálnímu člověku je ukradená jak tahle, anketa, tak její vítězové. Pokud to JXD řeší, je daleko větší trouba než jsem si dosud myslel. Jestli ztotožňuje český národ s účastníky ankety (50-100 tisíc?) může ho stejně tak ztotožňovat s jehovisty nebo skalními fanoušky Sparty. Zamotat do toho Husáka a Paroubka, tomu už vůbec nerozumím. Je jediná omluva pro takhle stupidní článek JXD: psal to zfetovaný nebo ožralý. Pokud tohle sesmolí v příčetném stavu, měl by ho šéfredaktor okamžitě vyhodit, jinak přijde o spoustu soudných čtenářů. Několikrát za život jsem se nezaviněně octnul v hospodě nejnižší kategorie. Přesně stejné kecy se tam vedou. ....
sendyman
5. dubna 2011 • 20:13
že M.D. znám. Nemusím ho, vlastně je mi dost, zvlášť v posledních letech, nesympatický. Na druhou stranu - ta jeho muzika docela v těch 80. šlapala.
Ale vrývá se mi otázka, milý JXD:
Kdo je Michal David a co je TýTý? Musí se tím Reflex zabývat?
atreides
5. dubna 2011 • 19:04
slušný článek v Reflexu. Souhlasím, idiocie tohoto národa je nekonečná!
panna
5. dubna 2011 • 06:21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jirka1313
5. dubna 2011 • 00:18
Upřímně řečeno, rád už bych vás tam viděl a ani bych se nemusel zúčastnit. V poslední době si myslím, že jste padlý na hlavu. Napsat že "Michal David těží z toho, že se nedávno stal tváří volební kampaně ČSSD a dělal předskokana Paroubkovi." svědčí o tom, že vůbec nic nevíte o tom, jak hlasování probíhá a kdo se ho účastní. Jen po lopatě: Michala Davida vynesli do čela jupíci. Jsou to lidé kolem čtyřiceti, kteří dosáhli úspěchu a nostalgují za svou pubertou a vzpomínají, jak ohmatávali děvčata a k tomu jim zpíval Míša. Nic jiného v tom není, je to generační záležitost. Vaši rodiče možná v těch letech tesknili po Třešňových květech, nebo Kučerovcích. That's all vy chytráku!
atreides
5. dubna 2011 • 19:06
Pravda, idioti skutečně poslouchali Davida. A vy jste jeden z nich!
Jirka1313
5. dubna 2011 • 22:45
No, to je opravdu nosný příspěvek. Ale máte smůlu, nejsem jeden z nich, jsem o generaci starší.
sendyman
6. dubna 2011 • 07:45

To máte pravdu. Například texty vnímám u muziky, která je na textu založená. Nebudu uvádět příklady, protože jich je tolik, že bych na někoho zapomněl a bylo by mi to líto.
V 80. jsem toho už moc nenatancoval, a M.D. je vysloveně taneční muzika. Tak ji i vnímám.
A přestože, jak jsem psal, M.D. nemusím, nemyslím si, že by byla špatná. Na dobu svého vzniku vlastně výborná, řekl bych.
Přesto, nebo právě proto, nechápu, proč se tím dnes zabývá Reflex.
sendyman
6. dubna 2011 • 08:00
Jo, abych to doplnil:
Nevzpomínám si, že bych kdy měl jedinou písničku od M.D. nahranou - počínaje cívkáčem, přes kazeťák až k HD, nedejbože CD a DVD.
Když náhodou zaslechnu M.D. v rádyjumu - nepřepínám a ani nezvracím. Klidně bych si šel i trsnout, kdyby bylo s kým!
tommyknocker
4. dubna 2011 • 20:09
A koho vlastně zajímá nějaká TýTý?