Fotogalerie

Zpět na článek

Manželky diktátorů: Pologramotná Elena toužila po obdivu a falšovala své fotky i vědecké práce. Lidi ji nenáviděli

6 komentářů

Mara mini
24. prosince 2023 • 10:31
bylo zveřejněno v televizi. myslím že hned po rozsudku.
Uživatel_5308114
28. listopadu 2023 • 14:58
Polili je živou vodou a žijí do dnes
Riana Švecová
28. listopadu 2023 • 00:33
Elena Ceaușescu ani její manžel rozhodně nezemřeli kulkou. Všechno to byla jen inscenace = divadlo pro veřejnoprávní Tv a mainstream! Na internetové síti už koluje zjevně až dosud utajované video, ze kterého je zcela jasné, že šlo jen o "popravu" zinscenovanou pro TV kamery! Bylo natočeno od začátku až do úplného "konce" filmu! Oba "popravení" se zvedli ze země a odešli po svých. 😉 Takže tyhle kydy si můžete strčit za klobouk! Inteligentní lidé moc dobře vědí, jakým způsobem využívá nejen CIA sdělovací prostředky, aby šířila takový narativ, který se určitým vybraným skupinám právě hodí k manipulacím s veřejným míněním. Rozum mají pořád ještě vlastní a politické hry, jejichž cílem bylo podmanit si a kolonizovat státy východní Evropy, už prohlédli. Scénář je totiž pořád stejný. 😂 No, jsem zvědavá, co budou dělat dál, když už teď jim ten nejdůležitější článek přestává fungovat, a oni ztrácí diváky. 😂Bez diváků nebo čtenářů už změnit veřejné mínění nebudou schopni! ha ha ha 😂
Adam Hes
29. listopadu 2023 • 15:46
@Riana Švecová
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­app=d­eskto­p&v=Xk­ZZWcec­Gik
Myslíte tohle video? To koluje už dobrých tři-pět let na síti. Taková novinka to teda není a asi ani ne ,,dosud¨ utajované. Asi nějaká rekonstrukce do dokumentárního filmu.

jestli chcete vidět tu popravu tak máte smůlu. Stihli natočit jen mrtvá těla http­s://tv­.idnes­.cz/do­maci/­rumu­ni-popravili-pred-25-lety-diktatora-ceau­sesca­.V1412­23_182­830_tv-zpravy_vov.

PS: já myslím že už jsem ale to video už viděl nějakých pár let zpět nemá někdo ten program na stopování a identifikování videí a na to kdy vznikla?
Vlasta Hrdličková
27. listopadu 2023 • 23:38
A skončili nakonec oba stejně. Ona i její manžel...
Pavlína Klimešová
27. listopadu 2023 • 17:36
Proč by ji měli lidi nenávidět, vždycky uvádíte nepravdy a výmysly, jaký důvod máte psát hovadiny o kdekom, hlavně o komunistech, to je nabíledni. Novináři by měli raději psát pravdu a nepomlouvat, co si někdo vymyslí,to se fakt nedá číst.