Komentáře

Zpět na článek

Bílý kůň John splnil ve VV úkol. Bude Bárta předsedou? A změní Nečas vládu?

15 komentářů

Palopetro
29. března 2011 • 09:15
Už jsem se dávno sečetl.Teď jdu tenisovat.A jestli prohraju,tak to John odse*e.
sendyman
28. března 2011 • 20:19
Víte, Bucherte (a já vím, že Vy to taky zatraceně dobře víte!), každej, tedy i John, Bárta, nebo kdokoliv jinej, má přesně takovou popularitu, jakou se mu vy, mediální mrdky, rozhodnete "udělit".
Klasickej příklad je pozámka o Počtě a sčítání. Vy si prostě vrznout musíte, i kdyby se z lesa ozval džbán s uchem.
"Ministr vnitra je také zodpovědný za chod České pošty, která dost zvrzala sčítání lidu." No, jistě. Je to tak. Vrznul jste si.
A je taky zodpovědnej, že jeden debil se komisaře vyptává dvě hodiny a on se potom zpozdí, nebo vůbec nestihne dostavit jinam? Já teda ještě sečtenej nejsem a pořád zvažuju, nelíbí se mi to, ale je strašně jednoduchý (ale to Vám, kua, přece excelentně jde!) to hodit na ministra vnitra (kterej tam je navíc necelej rok a sčítání už je rozběhnutý daleko dýl).
Jak to ta Počta "dost zvrzala"? Kolik si na průběh stěžovalo lidí z těch jánevímkolika milionů (nevím, kolik lidí to skutečně vyplňuje, ale nemluvňata to asi nebudou)? Jsou to desítky procent, nebo jen procenta, nebo dokonce promile?
Děte do hajzlu, Bucherte.
A Pámbu ví, že se Johna nezastávám...
sendyman
28. března 2011 • 20:26
Jo, a taky nejsem ani sčítací komisař, ani zaměstnanec Počty, kua!
polist
28. března 2011 • 23:58
Při čtení mě napadlo přesně to samý, jen jste byl rychlejší. John prostě může i za sčítací komisaře. Už schází jen článek, že může i za zemětřesení v Japonsku, za boje v Libyi a za skvrny na Slunci.

Ve Vašem příspěvku můžu podepsat každý slovo.
fbaty
28. března 2011 • 20:17
Sem napište váš vzkaz!Dobrý večer pane. V podstatě s vámi musím souhlasit i když se mi zdá, že jste příliž umírněný. Nezdá se vám, že to kdo nám má vládnout a rozhodovat za peníze nás - daňových poplatníků není vnitrostranická záležitost do které nikomu nic není /jak mi sdělil v TN pan premiér/ale záležitost všech kteří tuto vládu pomohli zvolit a čekali od ní asi o dost víc než to co nám zatím předvedla a vypadá to, že to asi lepší nebude.trochu si začínám připadat jako za vlády jedné a neomylné strany, o které jsem byl přesvědčován, že už se nikdy nevrátí. Nebo mám na svá stará kolena emigrovat a hledat opravdu spravedlnost a demokracii, kterou mi už 20 let slibují tady ajá se stále naivně těším na dobu, kdy to přijde. No - snad se dočkám. Ale možná by stálo za úvahu, jestli by se nenašel způsob, jak to urychlit. Hrozně nerad bych aby byla zvolena Fidelova metoda "Rozdat zbraně lidu" Zdravím váš čtenář F. Batysta
ivanb
28. března 2011 • 15:48
...a světe div se! Je tam další chyba!! Mě z vás strefí šlak a potom pozůstalí budou vymáhat odškodnění, za újmu na zdraví!!!
von.rammstein
28. března 2011 • 19:22
ivanb
28. března 2011 • 15:16
...dočetl bych to i do konce, ale jakmile jsem došel k Řebříčkům, tak mě přešla chuť. To máte stejnou kravinu jako třeba - polčtář, žlíce, verlyba a podobně. Dejte si prosím do té korektury někoho, kdo umí číst a psát!
ivanb
28. března 2011 • 15:33
Anebo vembloud!
Palopetro
28. března 2011 • 18:39
A proč zrovna vembloud.Copak ten může za to,že se veverkám tak daří?