Komentáře

Zpět na článek

Ministr Vondra se omluvil

6 komentářů

pepaukulele
27. března 2011 • 14:52
Skvělý článek, pane Doležale. Lámu si hlavu nad pravdoláskaři. Nějak jim poslední dobou chybí Pravda a Láska. A nebo jí nikdy neměli?
muhlhaus
28. března 2011 • 08:02
Nad pravdoláskaři netřeba lámat si hlavu. Třeba by stačilo jít na ten film do kina a pak napsat, jestli nám připadá dobrej nebo blbej. Což evidentně B. D. stejně jako jiní diskutéři asi ještě nestihnuli (nebo se do kina ani nechystají, což jim ale nebrání o filmu diskutovat). Jestli film natočili pravdoláskaři nebo zlonenávistníci, je zcela vedlejší.
placirkabodlo
26. března 2011 • 19:46
jen snad ten slegr, ve sportovni znelce, na ct-cku. neni to provokace cssd? nemela by za to padnou vlada? nemel by tam byt klaus v celence? ten je bozsky nezavisly a kazdy ho ma rad pro jeho vrozenou skromnost, poctivost, uprimnost, pocet brozur, vlastnich brozur na polici, ale hlavne, nejhlavneji ta jeho tolerance ke vsemu jinemu, jako je treba hitler a jeho pratele. to je tak krasny, no ne. jsem opravdu, ale opravdu dojat. slza mi steka po lici, a hle skapla na raminko, a pomalu mi steka po zadech az, no ano, k mym bozskym pulkam. jsem v tranzu a zaroven se chveji vzrusenim, tak.
pepaukulele
27. března 2011 • 14:54
tak už se vzbuď
placirkabodlo
27. března 2011 • 21:46
nerus a hraj! zrovna si to rozdavam s jezisem a mohamedem, kuci maji taky bozsky pulky jako ja. maria to toci v hd. a ten biskup hobluje o sto pero. jen ten hitler cumi a usmiva se jak ten klaus. dneska si nedal pedro, ale nejaky herak zrejme. to je ta jeho vec. hrej tedy zvesela, tady se toci velky prachy, hrej chose, hrej dlouze.
sendyman
26. března 2011 • 18:33
s Vámi příliš polemizovat. Zjednodušeně se dá říct, že zhruba souhlasím s Vašimi názory.
S posledním odstavcem 100, 101, nebo 1000%.