Komentáře
pepaukulele
0
Skvělý článek, pane Doležale. Lámu si hlavu nad pravdoláskaři. Nějak jim poslední dobou chybí Pravda a Láska. A nebo jí nikdy neměli?
muhlhaus
0
Nad pravdoláskaři netřeba lámat si hlavu. Třeba by stačilo jít na ten film do kina a pak napsat, jestli nám připadá dobrej nebo blbej. Což evidentně B. D. stejně jako jiní diskutéři asi ještě nestihnuli (nebo se do kina ani nechystají, což jim ale nebrání o filmu diskutovat). Jestli film natočili pravdoláskaři nebo zlonenávistníci, je zcela vedlejší.
jen snad ten slegr, ve sportovni znelce, na ct-cku. neni to provokace cssd? nemela by za to padnou vlada? nemel by tam byt klaus v celence? ten je bozsky nezavisly a kazdy ho ma rad pro jeho vrozenou skromnost, poctivost, uprimnost, pocet brozur, vlastnich brozur na polici, ale hlavne, nejhlavneji ta jeho tolerance ke vsemu jinemu, jako je treba hitler a jeho pratele. to je tak krasny, no ne. jsem opravdu, ale opravdu dojat. slza mi steka po lici, a hle skapla na raminko, a pomalu mi steka po zadech az, no ano, k mym bozskym pulkam. jsem v tranzu a zaroven se chveji vzrusenim, tak.
tak už se vzbuď 

nerus a hraj! zrovna si to rozdavam s jezisem a mohamedem, kuci maji taky bozsky pulky jako ja. maria to toci v hd. a ten biskup hobluje o sto pero. jen ten hitler cumi a usmiva se jak ten klaus. dneska si nedal pedro, ale nejaky herak zrejme. to je ta jeho vec. hrej tedy zvesela, tady se toci velky prachy, hrej chose, hrej dlouze.
s Vámi příliš polemizovat. Zjednodušeně se dá říct, že zhruba souhlasím s Vašimi názory.
S posledním odstavcem 100, 101, nebo 1000%.
S posledním odstavcem 100, 101, nebo 1000%.