Komentáře

Zpět na článek

Nedůsledná sebekritika pana Vondry budí vášně. Havlovo Odcházení jakbysmet

3 komentářů

muhlhaus
25. března 2011 • 08:34
Proč by probůh nemohl kritik kritizovat nejen umělce, ale i jiné kritiky? Právě proto, že tady není žádný komunismus a žádná cenzura? Co je na polemice s blbou a povrchní kritikou skandálního? Nemá spíš autor chuť sám "zavřít hubu" všem "pravdoláskařům" (jak by vyplývalo z částečného souhlasu s Jandákovými žvásty - viz včerejší článek)?
placirkabodlo
25. března 2011 • 11:02
ja uz se tady u toho bavim, jako tehda, kdyz vankovi otiskli na narozeniny gratulaci i s fotkou v RUDEM PRAVU, a takovi jako jandak a podobni zaslouzili kadrovaci, kdyz si tam v tom jejich pravu cetli, jak vcera bylo lepe nez zitra, si nejakeho havla ani nevsimli
ted dela jandak nejedleho jak ze zurnalu
no nic, du valet sudy
a jeste panu dolezalovi - bohumile bohumile *** se nerika, i kdyz jde jenom o odposlech
vse dobre, hlavne kacer
vonrammstein
25. března 2011 • 23:33
No-já toho Justa četl taky, a řekl bych, že má BD v zásadě pravdu, i když pár zajímavých myšlenek se tam objevilo. Rejžka jsem nečetl a nečtu ho nikdy. Do smrti mi stačil po jedné premiéře v Činoherním klubu. Poté, co všechny pozurážel a všichni si odsedli, začal si povídat sám se sebou-dost nahlas-, posléze se skleničkou chlastu, ještě víc nahlas...názor toho pána pro mě nemá žádnou váhu. Automaticky předpokládám, že při jeho formulování nebyl při vědomí.