Komentáře

Zpět na článek

Exministr Jandák se na Facebooku pustil do Havlova Odcházení

12 komentářů

darda
25. března 2011 • 12:47
někdy omylem dopustil nějakého umění a zkritisoval by mi je tak mohutný dramatický mistr jako je z božího dopuštění poslanec Jandák vyrazil bych bez rozloučení se špagátem do Stromovky.
placirkabodlo
25. března 2011 • 17:03
ale na tom spagate bys mel toho jandaka, doufam
Uživatel_130940
25. března 2011 • 11:02
Sem napište váš vzka­z!http­://a­teo.cz­/i/560­9/
sendyman
24. března 2011 • 21:14
1. Ještě pořád (jako menší zlo) si vážím těch, co to dělají veřejně. Těch "podpalubních" dohod už tu bylo dost. Možná jsem poněkud jednodušší, ale radši mám komunistu z přesvědčení (tím nemyslím ty mladé, co nezažili válku, koncentráky a tak, to je...ále nic), než převlečeného - a že jich je!
2. Volební zákon sice porušen nebyl, ale že byla pravidla změněna účelově, na poslední chvíli, pod hrozbou blížícího se nebezpečí, na tom bychom se mohli shodnout.
3. "Údajné" rozkoly už mě moc neberou. Údajně je to totiž mediální mrdka. V případě MfD asi údajně pan Kmenta. Mimochodem, jsem přesvědčen, že MfD má (údajně) svého "hackera", co se (údajně) nabourává lidem do soukromí. No totok???? Co na to tydlencty údajný svobody a tak?
4. Vcelku souhlasím.
5. Nemohu soudit, film jsem neviděl (a snad ani nechci). Ale jinak souhlasím, na Fuckbook nelezu a k Jan(d)ákovi už vůbec ne.
6. Tu práci bych dělat nemohl, nicméně je asi potřebná. Přesto můžu říct, že jsem jednoho slušného revizora potkal (byl z Moravy ).
Palopetro
25. března 2011 • 08:00
ad1.
ad2.
ad3.
ad4.
ad5.Také tam nelezu,ale myslím,že přihlásit se jako přítel a pak ho poslat do pr..le,není nic proti ničemu.
ad6.Trestat pouze černé pasažéry je nemorální a hnusná ukázka brutálního rasizmu.To u nás na moravě to vyřešili k naprosté spokojenosti všech ras.Trestají jenom ty co nemají platnou jízdenku.Ku**y.
placirkabodlo
25. března 2011 • 09:36
add 5: pouziti vyrazu "nic proti nicemu" v tomhle pripade je, eh, ponekud absurdni. mam na tebe sposutu otazek pane prezidente palopetro v sekci uchyl (vsak ty vis, ze myslim tysona, ne bucherta). mas koule?
placirkabodlo
24. března 2011 • 19:47
tady odkaz na baldynskeho:

http­://www­.lidov­ky.cz­/odprd­eni-cuy-/ln_­novi­ny.as­p?c=A1­10323_­000058­_ln_no­viny_­sko&kl­ic=241­917&me­s=1103­23_0

k tem revizorum:
kdyz jeste narodni strana (tfuj) nebyla zakazana, a jeden prihlouply (ale tvrde pracujici) tramvajak si dal za predni sklo tu jejich stupidni salu, byl pekne populisticky vyhozen, ne pouze pokaran! nedavno tady byla aferka, se dvema revizory, kteri BRUTALNE zmlatili jakehosi cerneho pasazera. po zameteni pod koberec, opet napadali, ti sami revizori, normalni lidi, nejen cerne pasazery, coz bylo zdokumentovano kamerou! a ten jejich pan Ředitel DPHMP Martin Dvořák, ktery jezdi hrat golf do zlate zeme s podobnymi "uspesnymi" -

http­://www­.prvniz­pravy­.cz/zp­ravy/­style=­defau­lt/zpr­avy/z-domova/skandal-spolecna-dovolena-politiku-a-lobbistu/

- kterym to pripada naprosto normalni, ty sve psy (revizory) drzi "nad vodou".

takze i kdyz netusim, o co ted slo, nedivim se, ze lidi "ty psy" kousou.

a facebooku netreba pane dolezal, lepsi je prochazka v parku. takze v klidu.
buffalobill
24. března 2011 • 18:46
o kvalitách děl pana Havla víme každý své a počet repríz jasně vypovídá o jejich hodnotě - hlavně si však pamatujeme, jak veřejně hlásil, že nebude jako Husák, který všude přijímal vyznamenání a sám už mám těch universitních čepic, čestných doktorátů a demokratických ocenění, že ten co je ponese za rakví, se dost nadře - chybí mu jen Nobelova Cena míru ale třeba jí dostane teď, když tak podporuje útoky na Libii - no nic máme co jsme chtěli a hlavně dost řiťolezců, kteří budou Václava Havla pořád vytahovat z propadliště dějin
von.rammstein
24. března 2011 • 18:51
ale jděte
vonrammstein
24. března 2011 • 23:24
Bež radši ty. Do hajzlu. A spláchni po sobě, prase.