Komentáře

Zpět na článek

Kdo s kým, jak a proč proti Kaddáfímu

29 komentářů

cartouche66
23. března 2011 • 09:30
Projíždím Blesk a Aha až narazím na článek o tomkdo s kým a proč a tak hltám abych zvěděl co nikde jinde nepíšou a samý bekotání a žvásty! Tak sjedu dolů a koukám na autora a už mi to je jasný - tohle hovado a ještě k tomu jsem se proklikal až na ten zahnojenej Reflex ....
Palopetro
23. března 2011 • 07:26
vygůgloval jsem pro vás totok­:http:­//www­.novin­ky.cz­/doma­ci/228­559-miliony-pro-promopro-skoncily-i-v-lesnicke-firme.html.A už se na toho Kaďafiho vy..rte!Stejně se budou arabi mydlit hlava nehlava i bez něho i s ním.
jan77
22. března 2011 • 21:33
zase problem a zase samozrejmne s temy arabskymi povaleci. bude od tech nevericich saracenu nekdy pokoj. uz zasmradili skoro celou evropu. pres ctyricet milionu obrezanych musulmanu v evrope. vysledek umeleho socialniho roubovani.
placirkabodlo
22. března 2011 • 14:49
vsadte si, ze to bude drahe
torinese
22. března 2011 • 14:35
Je neuvěřitelné, že ten zakomplexovaný francouzský tajtrlík, který zamýšlí vojenskou invazí vyhrát stejně prohrané volby (nyní ztratil poslední sympatie Francouzů), dokázal vtáhnout do konfliktu i USA. Obama, Merkelová i Italové se drželi zpátky. Překvapuje mě, že česká média nezmínila skutečnost, že Sarkozy vystřelil první rakety ještě před uzavřením jednání OSN (viz italská média). Malta odmíta poskytnout Francouzům své vojenské základny pro přistávání letounů a posléze to odmítli i Italové. V Libyi i ostatních arabských zemích jde o občanské války a Evropa, ani NATO, se neměla vůbec angažovat. Bude se snad nyní vojensky zasahovat v Sýrii, Egyptě, Jemenu atd.?! Samozřejmě se proti této "bratrské intervenci" bouří nyní Liga arabských národů, což může mít poměrně závažné důsledky. Jeden ignorant, který má na zřeteli pouze své ekonomické a mocenské zájmy , možná nyní rozpoutal další světovou válku. Alespoň víme, komu za to poděkovat.
placirkabodlo
22. března 2011 • 14:44
ale na to je klaus maly pan, ten dela peklo jen v nasem rybniku, nestras, ze by rozjel svetovou. klaus? ale kde. ten je neskodny blazen. ale ne ze by nechtel! to jo. on by chtel byt svetovy.

kadafi kaput, kadafi kaput!
ivanb
22. března 2011 • 14:48
Žabožroutskýmu tajtrlíkovi?
Palopetro
22. března 2011 • 20:04
Nerad Vám do Vašeho antré vstupuji,ale nebyla LAS pro podporu bezletové zóny?A člověk nemusí být ani vojenský teoretik,aby pochopil,že bezletovou zónu je ntno vynutit nejprve likvidací protiletadlové síly.Takže se zatím vojenská účast auroatlantické aliance od zadání SN neod­chýli­la.Ža­božrou­tský tajtrlík nemá na tuto část významnější vliv než ostatní účastníci.
sendyman
22. března 2011 • 12:08
Muslimové se perou za pomoci křesťanů, Čech by hrál proti Španělsku chytře, umřel Knut a krteček poletí do vesmíru. Kam ten svět spěje?
Jestli nebylo líp včera v Jamajce...
ivanb
22. března 2011 • 13:04
A ještě ke všemu amíkům žuchnul ajroplán a v Holešovicích do sebe práskly dva ševci číslo tři a deset. A nakonec, bylo!!!