Komentáře

Zpět na článek

Kaddáfí pochválil Němce za nečinnost. A Němci se stydí

9 komentářů

torinese
22. března 2011 • 14:46
Je neuvěřitelné, že ten zakomplexovaný francouzský tajtrlík, který zamýšlí vojenskou invazí vyhrát stejně prohrané volby (nyní ztratil poslední sympatie Francouzů), dokázal vtáhnout do konfliktu i USA. Obama, Merkelová i Italové se drželi zpátky. Překvapuje mě, že česká média nezmínila skutečnost, že Sarkozy vystřelil první rakety ještě před uzavřením jednání OSN (viz italská média). Malta odmíta poskytnout Francouzům své vojenské základny pro přistávání letounů a posléze to odmítli i Italové. V Libyi i ostatních arabských zemích jde o občanské války a Evropa, ani NATO, se neměla vůbec angažovat. Bude se snad nyní vojensky zasahovat v Sýrii, Egyptě, Jemenu atd.?! Samozřejmě se proti této "bratrské intervenci" bouří nyní Liga arabských národů, což může mít poměrně závažné důsledky. Jeden ignorant, který má na zřeteli pouze své ekonomické a mocenské zájmy , možná nyní rozpoutal další světovou válku. Alespoň víme, komu za to poděkovat. Za neuvěřitelně zhůvěřilé pokládám všechny krasoduchy, jako je Havel a Svoboda, kteří naivně věří v "demokratizaci" arabského světa. Je mi úplně jedno, jestli je Kaddáfí diktátor, za nepoměrně důležitější pokládám fakt, že držel Libyjce pevně u huby. Po něm přijde minimálně šílený chaos spojený s obrovskou migrací , v horším případě tvrdá islamizace a nárůst světového terorismu.
placirkabodlo
22. března 2011 • 16:27
hm takze by je tam ten tvu j hrdina drzel u huby na veky veku, sem tam by ti vyhodil pribuzne do luftu, a tak dokola. prinejhorsim (pro kadafiho) by to predal svym hodnym synum. islamismus, terorismus - to jsou nepekne, ale opravdu nepekne slovicka. to ti hajek pisk? a jemu panbozko? migrace je a bude, ale pokud ti lidi "tam" budou mit aspon nejakou sanci na SVOBODNOU budoucnost, verim, ze ji radi vyuziji, a nikam nebudou muset zdrhat. prelidneno tam zrovna neni.
ja radsi vydrzim TED smrad z klausovych trenek, aby PAK moje deti, mohly radit v libyi na ctyrkolce, nebo na velbloudovi, kdyby byly nahodou ortodoxni. a decka libyjcu, by si hraly tady na rybniku s pukem, nebo sablikovou.
jo "arabska liga" - kdyby se delal poradek v izraeli, to by bylo jinsi nadseni. ale to se podda. lidi se vzdelavaji, a zjisti, ze ne kazdy zid, je nelitostny fanatik s pejzy az po zem. a pak se liga i putin, muzou jit postrilet, do nejakeho krasneho povrchoveho lomu, pak se to zaveze a osadi stromy treba.

nepsal jsi to tu uz dneska? to same, ale o nekolik vet kratsi byl tu podobny terorista, kkk999 se tusim jmenoval
kadafi kaput, kadafi kaput!
limak007
22. března 2011 • 03:27
asi se vašim páníčkům postoj Německa moc nelíbí, že? Proto židovská média vašimi ústy prskají jedovaté sliny.
whitebeard
22. března 2011 • 01:19
nap=sat "Zásah proti Kaddáfího režimu spojenými silami NATO přišel na poslední chvíli, ale přece." může jen totální blb..NATO přece žádný zásah proti Kaddáfího režimu neprovádí, teprve se rokuje, zda se celé akce vůbec zúčastní..Honzo, Honzo, raději mlč
placirkabodlo
22. března 2011 • 11:21
ja nevim, ale jsou clenove nata, nebo nejsou pane chytry. tak spojenymi silami anglie, francie, italie ... totalni blb si mysli, jak je totalne chytry, ale to neres, netrap se klaus se taky netrapi zije si plive, kaka, cura, takovy zivocich to je.

zitra uz to bude oficialni, nebo uz dneska, az vyleti turci z aliance? ... a oslovuj vevodu vevodou, takze vevodo vevodo vevodo ty nevolniku usmudlany
2592
21. března 2011 • 21:04
že se nenechali strhnout k této neopodstatněné prasárně, jejíž pravý důvod je úplně jinde. Nikdo ze zúčastněných "demokratů a humanistů" by také nepředal dobrovolně a humánně moc nějaké partě revolucionářů. P.S. Kopecký je vůl!
placirkabodlo
21. března 2011 • 21:59
jj to rikal stepan taky, ten mluvil ale o detech, preci jenom, u nas hrdinove vyhazovali do vzduchu pouze radia, ne diskosky, letadla a tak, jako kadafi.
kadafi kaput kadafi kaput
Palopetro
21. března 2011 • 17:11
žeby Němcům bylo vlastní tolerovat masové vrahy a teroristy anebo je jim jenom blbé nejprve mu lézt do pr..le a pak mu dát přes držku.
von.rammstein
21. března 2011 • 21:51