Archív

Zpět na článek

Vraždy v Midsomeru: „Nechceme žádné černochy, tohle je britský seriál“

20 komentářů

jirisesty
26. března 2011 • 12:16
seriálu vystupuje nemalá skupinka kočujících obyvatel, táboří snad oprávněně nejprve na soukromém pozemku, později jsou tam nějaké problémy ještě s obecním pozemkem. Zaručeně to nejsou rodilí bílí angličané, žijí v obytných přívěsech a Barneby je v podstatě v opozici k obyvatelstvu a nechce je okamžitě vyhnat, přestože jsou hlášeny nějaké krádeže drůbeže. Myslím, že je to téměř ukázkový případ správného multikulti přístupu.
sirien
20. března 2011 • 16:01
...z představy černýho Thora, což považuju za naprostej plivanec do divákova xichtu
...z představy černýho hobita nebo elfa; a vůbec z představy černocha ve filmu Hobit, neboť ve Středozemi žili lidé tmavší pleti v zemích Haradu, jižně od Mordoru (a byli přisluhovači Saurona, Temného pána). (Hodně) severně od Mordoru, kde se odehrává Hobit, nemaj černoši co dělat - a co se mě týče, tak autorská předloha mi je o hodně cenější než léčení americkejch mindráků.

V Midsomeru nejsou černoši, arabáši ani číňani, sou tam z většiny starousedlí Angličané a proto v tom seriálu nemaj imigranti co dělat. Bohatě stačí že jsou férově zastoupení v Misfits, Doctor Who, Sherlock a další britské produkci.

Pokud tam nějakej skončí, tak upřímně doufám že ho odstřelej a Barnaby pro jednou vraha nechytí případně nechá utéct, aby se všem těmhle pseudomultikulti ukázalo, kde je místo pro všechny skety co se cpou někam, kde nemaj co dělat

(osobně proti imigrantům z principu v zásadě nic moc nemám, ale tyhle pseudorovnostářský tendence mi fakt lezou krkem)
von.rammstein
20. března 2011 • 16:55
přesně tak
vonrammstein
20. března 2011 • 17:28
Vole, tak si ty dávky Torazinu hlídej!! To není k tomu, abys to spolykal najednou!
2592
20. března 2011 • 17:01
Myslím, že sami barevní o tohle devótní podlézání vůbec nestojí! Zákonitě jim tam černý Thor musí hrozně skřípat. Stejně jako nám, pokud bychom viděli B.Pitta v roli kouzelníka, v dramatu ze Svazijska. Každý takový film s nepřirozeným implantátem je rázem rozpustilá komedie k popukání.
sirien
20. března 2011 • 22:14
(mimochodem, k tomu Thorovi a spol. - severští bohové jsou rodina, podobně jako ti Řečtí, takže černej bůh je mezi nima o to víc jak pěst na oko. Už vidim černého Area nebo černou Palas Athenu... pravda že by Zeus měl lepší výmluvy Héře, když by se mu na takové levobočky přišlo.
A ano, Heimdall (kterého má hrát černoch, moje chyba, za Thora sorry) sice je z poněkud divné rodinné linie (má devět matek, které ale byly sestry a AFAIK také nebyly vůbec nijak černé), nicméně i tak... no prostě je to zrůdnost)
vonrammstein
20. března 2011 • 14:52
Sem napište váš vzkaz!
vonrammstein
20. března 2011 • 14:53
-klik, kurňa-musí zvítězit nad blbostí a korektností!
Petr Eugel
20. března 2011 • 13:31
Pochopil jsem, ze autorem clanku je P.Wolfova a Kolar??? U Kolare, jsem ani zadnej nazor necekal, na to proste nema kapacitu. Ale P.Wolfova me zklamala. K cemu je dobrej clanek, k takovemu tematu, kdyz se nakonec nevyjadri???
A jinak. Zapojeni mensin do serialu, je dost nutne, kdo by proboha jinak mohl spachat tolik zlocinu, nez barevni a jinak rasove rozdilni. Jeste bych do toho zapojil tlupu nasich cikanu, kteri emigrovali, a pro kure na taliri udelaj cokoliv.
A at mi tady nikdo nepise, ze jsem rasista. Urcite nejsem rasista o nic vic nez ten kdo prosazuje, vyhody, skryte pod plastikem rasove korektnosti.
Proste je to blbost. U P.Wolfove predpokladam, ze psala clanek s urcitym nadhledem. Ale Kolar, jak ho znam by do serialu o Kremilkovi a Vochomurkovi, nasadil jeste arabskej prvek, a vilu Amalce by nasadil burku. Pane Kolar porad jste se neomluvil za demagogicky clanek o mesite.
placirkabodlo
20. března 2011 • 14:42
a rumcajs by byl dobre zid, s poradnyma pejzama a jarmulkou, v te jeho osade na jicinskem uzemi, se silenymi vcelami v tech jeho koser vousech
jinak ja jsem rasove korektni, a dukazem je, ze jsem nevidel ani jeden dil tohohle rasistickeho serialu. ale kdysi jsem vidaval billa cosbyho a i kdyz to byla celkem sranda, tak by se tam dali spocitat belosi (a to byli vetsinou nejaci bezdomovci ) na prstech jedne ruky. pravda je, ze jsem nevidel kameramany, klapky a tak

proc demagogicky? nejaky argument, nebo pouze presvedceni a vira v jedineho pana, a to pana jezise ?

muj nazor: mesity mozna, podle toho co TAM chteji vyvadet, minarety NE!