Komentáře

Zpět na článek

Bátorština pro samouky: Jak se zalíbit prezidentovi a dostat flek na ministerstvu

39 komentářů

el.mimo
22. března 2011 • 21:48
...fašista nebo jinej nácek... Ačkoli obě ideologie jsou mi cizí, ve výsledku člověku nezbyde než se s těmi pojmy seznámit. Minimálně za předpokladu, že netouží platit za nedovzdělaného primitiva, když je staví do souvztažnosti. No nic.
Rozumní lidé, dle mého názoru, neodsuzují p. Bátoru na základě toho, že to píšou v novinách, a když už se mezi ty rozumné počítáte sám, jistě vám nebude činit potíže uvést, jakým konkrétním svým jednáním se p. Bátora ''odkopal'' a odhalil tak svůj nacismus. Nespěchejte, rád se od jednoho z rozumných dozvím tu konečnou pravdu. Snad byste mi mohl poskytnout i nápovědu, čím jsem ve vás vzbudil asociaci s šířením pravdy a lásky, a proč volíte oslovení v 1. os. č. jed.?
Já vám na oplátku mohu poskytnout vodítko k pochopení zmínky o/k JXD. Téma ''Bátora'' a způsob jeho presentace na Reflex přitáhl právě on, a jako vystudovaný psycholog jistě věděl jaký účinek jeho slova budou mít na ''rozumné lidi''. Jako národovec ve výslužbě by pak měl ovládat definice pojmů, které bývají spojovány jak s jeho ex-souvěrci, tak s p. Bátorou. Měl by je samozřejmě znát z podstatnějších důvodů, ale co se dá dělat.
el.mimo
21. března 2011 • 19:36
http­://www­.ces­kapo­zice­.cz/do­mov/ve­da-vzdelavani/batora-nejsem-zadny-xenofob-filozoficka-fakulta-uk-sdeli-kdo-byl-clenem-ksc
http­://se­min.bl­og.ih­ned.cz­/c1-51292420-otevreny-dopis-ladislava-batory-dekanovi-ff-uk-stehlikovi
placirkabodlo: Pokud byste z jakéhokoli důvodu cítil potřebu výše uvedené odkazy rozkliknout, rád bych vás upozornil na fakt, že obsahují některé z termínů, které (jak je patrné z vámi dříve zde presentovaných příspěvků) vám zřejmě splývají. Nechávám tedy plně na vašem uvážení, zda by nebylo vhodné, abyste dle svých možností ponejprve věnoval čas k seznámení se s definicemi některých pojmů, např.: rasista, xenofob, nácek, bolševik, etc.
Jsem si jistý, že následná informační hodnota, už tak prosta jakékoliv mediální předpojatosti, bude mít mnohem větší váhu a stejně tak vy sám nepochybně získáte dobrý pocit, že se orientujete v dříve komplikovaných textech.
Toto doporučení nechť též zváží redaktoři Reflexu věnující čas dehonestaci p. Bátory, především pak PhDr. Doležal.
placirkabodlo
22. března 2011 • 20:47
ano dekuji, diky sojce bonzacce jsem dosel na tvuj velmi vzrusujici prispevek, ale musim te zklamat, na studovani poddruhu nacku nemam vubec cas.
jinak tedy. kdyz nakopu fasouna nebo nacka do zadku, tak nejen ze udelam neco pro sve fyzicke i dusevni zdravi, ale prospeju i prirode. snad tu mou prostou rec prectes, chapani neni v tomto pripade, jak vidim, dulezite. preju mno tisic jarnich slovicek na tve pouti v sireni pravdy, lasky a kvalitni muziku s sebou. nevim proc predevsim dolezal, kdyz batoru ma kazdy rozumny clovek prakticky stejne v pici.
placirkabodlo
17. března 2011 • 15:50
o "ministrovi" dobesovi se uz ani nebavim, ten muze tak leda jit podrzet husakovi do nemocnice

http­://ak­tual­ne.cen­trum­.cz/kul­tura/­jeden-svet­/cla­nek.ph­tml?id­=694334

tohle by mely videt aspon decka na stredni skole ne? at vidi bolseviky a nacky taky "jinak"

klaus raus!
von.rammstein
16. března 2011 • 19:05
ať ukáže, co umí
placirkabodlo
16. března 2011 • 20:18
on si ve statni sprave NEZASLUHUJE nic ukazovat. je tu snad malo NORMALNICH lidi kteri, si opravdu ZASLOUZI neco ukazat? hanba! jakoze klaus za drobila nevidel, ale opravdu nevidel zadnou nahradu. bleeeeee. projev te nahrady na podzim minuleho roku bleeeee. jeste by tam mohl zacit delat kulinsky, neco si zaslouzene oddirigovat ne. nekde v zadu v kabinete. batora by se mohl divat. a ekonomicky se podilet. hnus
von.rammstein
16. března 2011 • 20:37
tak na tom co řikáte něco je!
vonrammstein
16. března 2011 • 20:46
Já bych ti dal pěstí.
kurbet
16. března 2011 • 17:43
No a že česká politika nemá vedle Klause další schopné muže.My se holt v té Evropě neztratíme,když nám plzeňská "univerzita"bude dodávat další NOVÉ kádry jako např."erudovaného" právníka par exelence-JUDra M.Bendu
zerovan
17. března 2011 • 10:10
Coz ostatne doklada sam Batory