Komentáře

Zpět na článek

Vojenská policie v ČT: Měli si vzít jeden papír, odnesli celou kancelář

8 komentářů

pismenacislice
16. března 2011 • 13:13
Nemůžu si pomoct, ale nemohu se zbavit dojmu, že prvotní příčinou téhle kauzy bylo to, že novinář ČT odmítl VP vydat ukradený dokument, i když VP na to měla soudní příkaz.

Forma provedení akce už je jiná (a druhotná) věc - skoro mám pocit, že to bylo naplánováno tak, aby to mediálně poškodilo šéfa VP (nebo snad dokonce přímo ministra obrany).
placirkabodlo
16. března 2011 • 13:56
a jak rika ten reporter (rozanek) ve zkratce - proc se porad resi p.coviny a ne ten VNITREK (obsah, ne forma) toho odtajneneho dokumentu! dale tu mame napriklad porad toho drobila (a jeho kousek miliardy), nacka batoru si dosadi klaus do skolstvi - hajek musi hykat blahem, ze se bude ucit, ze zeme je placata, jako vzdy samozrejme byla - loutka dobes by mel okamzite vypadnou, a to zrejme rovnou na leceni atd...
sendyman
16. března 2011 • 19:24
Myslím, že ne. S příkazem (a komandem) přišli v pátek. S Rožánkem mluvili 2 chlapi ve čtvrtek na letišti bez příkazu. Pak odjeli na Kavky a bez příkazu (!!!) se dostali do objektu ČT (!!!) a zapečetili mu kancelář(!!!). Kterou potom ČT logicky odpečetila, když to bylo bez příkazu.
Ale vážně nechápu, že když se tam dostali bez příkazu v pohodě, na co přišli v pátek s příkazem a komandem. A když chtěli jeden konkrétní papír, proč vybílili kancl...
Palopetro
16. března 2011 • 11:10
Petra P.nemohla rozvázat členství SMS kou.Vždyť pomocí SMSky můžete užít chvíle sexu po telefonu a ani zdaleka vám to nezpůsobí tolik rozkoše, jako přijít o členství v ČSSD.
von.rammstein
16. března 2011 • 19:11
to je taky pravda
Palopetro
16. března 2011 • 11:00
má prříznaky nevratné toxikace mozku nikotínem.A Kovařík se nepochybně nudí.Snad by mohl v Reflexu dělat korepetitora.Aspoň by tady byla prča.
placirkabodlo
16. března 2011 • 10:58
http­://wi­ki.ak­tual­ne.cen­trum­.cz/pr­oc-lekari-odchazeji-ve-zdravotnictvi-mizi-stamiliony/
kovarik
16. března 2011 • 10:08
Ta dáma se nejmenuje Livie, ale Lívia! A nemohla by být prezidentem, ale prezidentkou!