Archív
panna
že nemusím na programy našich kanálů (doslova), kde jsou uváděny komunistické seriály, kde je předonutilováno, nebo jsou vysílány hovadiny, např. s Krampolem atd., čučet! Díky satelitu mám nepřeberné množství jiných televizních rogramů. jediné, co mě se*e, je skutečnost, že musím stále t komunistům sponzorovat jejich ČT!
Sem napište váš vzkaz!
Chcete mít zdravého psa? Kupujte pedegree pal, chcete mít zdravou kočku? Kupujte Whiskas!
Chcete být zdraví vy? JEZTE PSY A KOČKY!! To je odpověď na úroveň příspěvků.
P.S. V životě jsem neshlédla víc než 1-2 díly reality show nebo něčeho podobného, ale když něco kritizuji, tak alespoň ať je ta kritika kulturnější než kritizované.
P.P.S. V době,kdy jsem Reflex kupovala, by tam skutečně o takových televizních žánrech nikdo nepsal, i kdyby hýbaly národem.....Smurné
Chcete mít zdravého psa? Kupujte pedegree pal, chcete mít zdravou kočku? Kupujte Whiskas!
Chcete být zdraví vy? JEZTE PSY A KOČKY!! To je odpověď na úroveň příspěvků.
P.S. V životě jsem neshlédla víc než 1-2 díly reality show nebo něčeho podobného, ale když něco kritizuji, tak alespoň ať je ta kritika kulturnější než kritizované.
P.P.S. V době,kdy jsem Reflex kupovala, by tam skutečně o takových televizních žánrech nikdo nepsal, i kdyby hýbaly národem.....Smurné

No, je asi zbytečné se tady rozepisovat o dojmech, ale jedno si neodpustím: musím přiznat, že mě dost překvapila paní Christová, že se k tomu propůjčila. Doteď jsem ji měl za dámu...
1. Miss ČSSR byla Alžbeta Štrkulová, někdy 68/69 (pak dělala hlasatelku v ČST). Když byla Ivanka, tak už jsme snad byli ČSR, ne?