Život a styl

Zpět na článek

Kvůli Facebooku se lidé i rozvádějí. A my jsme na něm čím dál závislejší

17 komentářů

blue_coffee
16. března 2011 • 15:08
... tyhlety aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty počítače a internety zakázala!
blue_coffee
16. března 2011 • 15:07
Nemám ráda tento styl - obviňování všech možných vnějších vlivů za to, co jsme podělali my, člověkové. Jasně, za rozvody může Facebook (ještě před pár lety to byly mobilní telefony nebo možná ještě jiné komunikační technologie, bůh ví), za dopravní nehodu může namrzlá vozovka/déšť, za to, že jsme přišli o střechu nad hlavou, může oheň/voda/vítr, za sebevraždy může internet, za kriminalitu mladistvých můžou videohry, za poruchy pánského ztopoření může rozvoj automobilové dopravy... Jen vzácně se stává, že někdo (sebe)kriticky označí viníka pravého, tedy člověka. Člověk sám si podělal manželství, komunikační technologie je jen nástroj, sluha. Člověk sám může za to, že se vyseká v autě, když na náledí jede jako prase a na letních gumách. Člověk sám si může za to, že mu shořel barák, když tam má sto let starou elektroinstalaci a za novou se mu nechtělo utrácet. Člověk sám může za to, že otročí "době", všem možným nástrojům a vymoženostem moderní techniky, které mu měly původně jen pomáhat, ale on si jimi totálně svázal celý svůj život.
pajapeterka
14. března 2011 • 13:22
kterej moula renhle článek psal?????
fakov
14. března 2011 • 07:45
a internetovému pornu, řekl bych. Facebook bych zas tak nepřeceňoval.
vonrammstein
13. března 2011 • 18:35
blbý kecy, Kolářu. Kdo nechce, není tam a žádná závislost nevznikne. Já tam nestrčím ani prst.
placirkabodlo
13. března 2011 • 10:42
ale ten konec me dostal
kazdopadne internet (facebook) spojuje i normalni lidi, nejen deviatny pedofily a politiky

dej si agregat,

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=tc8m­LTmuM­X0

ale bacha, je to horsi nez crack. jednou a jedes furt!
klarap
13. března 2011 • 18:11
Petr Eugel
13. března 2011 • 10:00
Ta prehrsle clanku, tohodle pana me vraci zpet do puberty, Taky jsem mel pocit, ze rozuim uplne vsemu a tim padem jsem se zesmesnoval tak casto, ze se nedalo delat nic jineho a vyrust z toho.
Porad jste se neomluvil za ten clanek o nove mesite. Vazne zasazovat lidem do mysleni, ze to je v poradku SMRDI!!!
von.rammstein
13. března 2011 • 10:07
za jaký článek? prosím o odkaz
placirkabodlo
13. března 2011 • 10:49
on tam tehda napraskal, ze nova siri islamsky terror, teda presneji, ze nova novuje o nove mesite stylem, ze to bude za chvili v kazde zahradce, ze porostou jako houby po desti atd. (ja to nevidel, ale tady sem to cetl) no a je zbytecne se o tom bavit, mesity tady nepatri. a ne proto, ze tam uctivaji kdovi co(na to maji modlitebny), ale tady proste budou roubenky hrady, palace zamky, moderni architektura a ne nejake spicate p.coviny, ktere se mi v turecku libi, ale nelibi se mi kdyz mi stoji za hospodou.
howgh!