Komentáře

Zpět na článek

Ministr Radek John chce být kašpárkem i nadále

13 komentářů

polist
12. března 2011 • 14:41
Milí pisálkové, začněte už konečně vydávat Reflex oficiálně jako stranický magazín ODS. Tohle hraní si na nezávislý týdeník už působí dost trapně.
shawk
11. března 2011 • 23:31
Možná, že ve skutečnosti ani neví, že je skoro všem za idiota. A neméně důležitý je i fakt, že své idiotství čím dál více okázale zdůrazňuje. Jeho poslední prohlášení o bezpečnostní situaci v Novém Bydžově a odhalení případných viníků masového násilí je možno pokládat na roveň legendární větě mistra Hrušínského v krásné české komedii: "Kdo chce vidět idiota ať přijde do ředitelny". Jediný rozdíl je pouze v tom, že tvář idiota Johna je možno spatřit denně v různých médiích. Kdyby dnes žil velikán světové literatury Fjodor Michajlovič Dostojevskij, jistě by postavu knížete Myškina vykreslil dle našeho milého idiota ministra, protože „myšlenkové veletoče“ páně Johnovy by zasloužily vejít do dějin. Ale co není, může být. Ještě několikrát bude veřejně páchat své myšlenkové onanie Kocábova stylu a zcela určitě svého touženého cíle dosáhne. Slabomyslnost bude mít definovánu novou nejtěžší variantu – johnismus …
ivanb
11. března 2011 • 16:17
...ministr vnitra se jmenuje RADEK JOHN a s vaším Radejem jděte do háje.
von.rammstein
11. března 2011 • 17:29
podle mě to nenapsali schválně...
vonrammstein
11. března 2011 • 23:38
A ty se tady, z***synu, taky motáš omylem.
pismenacislice
11. března 2011 • 14:35
Někteří prostě ještě nepochopili, že VV není strana. VV jsou marketingovým produktem pana Bárty a přesah tohoto produktu do politiky je pouze určiitou marketingovou strategií. Angažmá ABL v nejvyšší politice (a zejména na ministerstvu vnitra) je určitým způsobem, jak si udělat reklamu, získat kontakty a ještě k tomu získat přístup k citlivým materiálům.

A Radek John? Ten se Bártovi do strategie velmi hodí. Jasně, je to kašpárek, ale je to kašárek, za kterého se lze schovat - a to právě Bárta dělá (on nic, on není předseda, on ani není na vnitru). Je to obdobné tomu, jako když se bavič Náhlovský v reklamě nejmenované realitky tvářil, že on garantuje férovost obchodů. Či případně herec Vašut, který se zase stal tváří jednoho autobazaru. A přitom všem bylo jasné, že Náhlovský ví o realitách stejné prd, stejně jako Vašut ví prd, co prodává AAA.
samael
11. března 2011 • 15:11
To je nejspíš pravda,ale pořád jsou Bárta s "kašpárkem" menším zlem než Ozubená pleš s Grebeníčkem.
whitebeard
12. března 2011 • 12:16
samaeli, tu jednoduchost máte už od narození nebo jste se k ní dopracoval úporným studiem na zvláštní škole?
sendyman
11. března 2011 • 20:16
S dovolením, a to je Váš názor, ke kterému jste dospěl na základě osobních zkušeností, nebo pouze interpretujete mediální obraz, který nám 2 roky předkládají média?
2592
11. března 2011 • 14:14
Na rozdíl od všech ostatních parlamentních stran.