Komentáře

Zpět na článek

Ministr Kalousek není buzerant!

14 komentářů

deafista
14. března 2011 • 13:09
Větší kravinu jste si vymyslet nemohli - aby se zvýšila čtenost ... Bože jak hluboko Reflex klesl - nemám slov!!!!Šmíra šmíra mediální
el.za
14. března 2011 • 12:58
Kvůli takovým článkům neobnovujeme předplatné. Jenom nevím, které noviny nebo časopis mám teď kupovat. Fakt si nevyberu....
pajapeterka
11. března 2011 • 09:44
takovýhle článek kdybyste napsali o mě tak z vaší redakce udělám kůlničku na dříví.něco tak nechutného jsem dlouho nečetl.a to kalouska nemůžu ani vidět....olééé
zajda61
11. března 2011 • 08:04
já bych řekl, že ten lidoveckej vožrala a férovej šmejd tu nahrávku má,... jenomže zase tolik sjetej asi nebyl, aby nepochopil, že raději bude trochu za blbce než za špinavýho fízla,.....což mu v první chvíli asi ve vožralství nedošlo,..... ale je to teda kripl radost pohledět,....
zajda61
11. března 2011 • 08:05
a jxd ty seš taky kus magora,.....
el.mimo
11. března 2011 • 07:48
Mediální šmíra den za dnem šíří reporty o událostech ''nezaujatě'' tak, že jejich přímí účastníci musí nutně získat dojem, že byli úplně někde jinde, případně nikde. Z Laciny jste vyrobili psychopata, ''vítkovští žháři'' byli odsouzení v den, kdy jste se rozhodli psát o této cause tzv. nezaujatě, kdejaký soukromý prd týden leštíte s jediným ohledem, a tím je váš zisk.
Teď jstd chtěli koordinovaně sestřelit DPH, ale ne proto, že jde o prasárnu a hazard se vzdělaností kvůli postradatelným 780M ročně (předpokládaný výnos z tiskovin), nýbrž opět jen a pouze ze zištných důvodů. Takhle si představujete novinařinu? Peroutka, Čapek a další žurnalisté hodní toho oslovení se obrací v hrobě, že dnes se pokládá za jim rovného kdejaký pucflek co zvládl abecedu a šéfredaktory se stávají lidé jako Šafr nebo Čásenský.
Kvičíte stejně jako politici, když jste před x-lety začali se zveřejňováním polopravd a stačila k tomu jen Kalouskova zmínka. Neustáli jste to (viz. můj komentář pod původní verzí impotentova pamfletu). Použil proti vám jen náznak vašich každodenních metod a hned šlo útok na svobodu tisku. Hyeny, šmíra, marast... na to poukázal ''konvenčními zbraněmi'' a vyhrál. That's all folks!
Mimochodem MfD má podle mého svého hackera.
arbuz
11. března 2011 • 02:19
Od vzniku Reflexu, tj. od prvních čísel až do počátku roku 2010 jsem četl každé číslo od A do Zet. Býval to časopis mé krevní skupiny. Teď je to z 90ti % už jen lépe adjustovaný bulvár. Souhlasím s čtenářem, který klasifikoval šéfredaktora p. Šafra jako člověka, jenž změnil postupně MfD a Lidovky v bulvár.Totéž se mu podařilo i s Reflexem. Autor původního loga Reflexu by se s Vámi měl co nejrychleji rozejít a Váš časopis by se mohl jmenovat třeba Holecx nebo Bleflex.
Sbohem a šáteček....
Váš bývalý čtenář.
gulag.magadan
11. března 2011 • 08:51
Dlouho jsem si namlouval, že ten pocit "zbulvárování" mám jen já, p. JXD jsem fandil - pouštěl se odvážně do sporných témat, jimž se jiní vyhýbali nebo znali povrchně. Byly časy, kdy časopis koloval mezi přáteli a těšili jsme se na každé nové číslo. Musím dodat, že tomu už tak dávno není, Do Reflexu jen sporadicky nakouknu, dokonce některé obálky jdou přes míru vkusu. Bohužel ANO, Reflex je bulvár, a také já se vzdávám potěchy si jej číst. Zdravím čtenáře stejného názoru.
gulag.magadan
10. března 2011 • 20:17
Reflex býval můj oblíbený časopis, ale při takových článcích musím smutně konstatovat, že zaměření časopisu a jeho úroveň jde v posledních letech velice příkře dolů. Má takový článek nějakou sdělovací hodnotu? Je třeba takto reagovat trapnou hloupostí na jinou hloupost. Reflexi, vzpamatuj se!
ivanb
10. března 2011 • 18:16
...jako uplést z hovna bič nebo vařit z vody nebo vytěžit z minima maximum. Pane novináři.