Komentáře

Zpět na článek

Ministr Kalousek je buzerant!

80 komentářů

m1nedved
19. března 2011 • 18:27
Kalouska nemusim ale tohle je jen ubohe nechutne a vulgarni hodne tak clena zvlastni skoly. kr ps omlouvam se za gramatiku ziji dlouho v zahranici
d.dobrota
19. března 2011 • 02:33
Toto je příklad článků, které mají být nejvíce sankcionované náhubkovým zákonem. Polopravdy, výmysly, neprokazatelné dohady, neaktuální informace, vědomé lži.

Sice jsme se pobavili, ale tisk tu není od toho, aby bavil čtenáře na cizí účet.
Aby vyděláva, živil sl na cizí účet. !!!
Od toho jsou profese, které se tím živí, baviči.

Pane Kalousku, zpřísněte náhubkový zákon!
Jirka1313
16. března 2011 • 09:48
Na jednu stranu to Reflex hraje na strunu solidního týdeníku a na druhou se zabývá grafomanskými příspěvky pana Doležala, ev. propagací marihuany. Pan Doležal se nezmění, je to čím dál tím horší. Protože je patrně maskot, časopis se ho nezbaví. Jsem abonentem od začátku, ale tohle už domů dostávat nechci. A protože nemíním psát stížnosti, končím s předplatným.
xviktorie
15. března 2011 • 06:02
Nějakého Kalouska nemusím, ale víc mě mrzí, že ze starého dobrého Reflexu zbyla jen stoka.... prvních víc než deset let jsem nevyhodila jediné číslo, co jsem půjčila, zase jsem si vyzvedávala zpět a pečovala o ně jako o poklad. Pak začala jít úroveň dolů a to, co jsem léta znala - ranní čtvrteční těšení na Reflex, mě přecházelo. Teď už na to kašlu, stojí za to tak tři články v čísle, to je málo. A internetová podoba - to je stoka - něco mezi Bleskem Haló novinami.
hanzzz
14. března 2011 • 15:01
Zdravim, nevite prosim Vas, kdo muze za upadek reflexu? Kdo z tak originalniho a osobiteho casopisu udelal tuhle sracku (nebo nechutny bulvar),jak chcete??? Casy kdy jsem odebiral kazde cislo a hltal kazdy clanek jsou nenavratne ztraceny. Koukam, ze vedeni, ktere to doprcovalo tam kam to dopracovalo nema ani trosku ucty k zakladatelum a k myslence, ktere byvalemu reflexu dala za vznik. Bezte se zahrabat vy novi reflexaci i s tim hnojem, kterej pisete.
hanzzz
14. března 2011 • 14:55
Je zrejme, ze jsi tenhle trapnej clanek psal s hodne nakourenou hlavu a mel by ses trosku zamyslet nad tim kdo ty tvoje slinty bude cist. Ne kazdy je zhuleny jako ty a ne kazdej je tak hloupej, aby ti tyhle zvasty sezral. Svoji ubohost, marnost a trapnost schovavas za radoby vtipne a peprne obraty, ktere onu zkazu jeste dokonavaji. Vystrc obcas hlavu ze zelenyho dymu, ve kterym ji mas uveznenou a ochutnej po dlouhych letech realitu. ;) Tvoje clanky jsou aboslutne neobjektvini a zdaji se to byt jen subjektivni nesmysli, ktery vychazeji z tvoji ubohy vykoureny obavy. Doba kdys psal dobre je nenavratne pryc a uz to nikdy lepsi nebude ac se budes snazit sebevic, jako treba v tomto pripade. Jednoznacne mega palec dolu.
eset
11. března 2011 • 12:22
Bravo! Už dlouho jsem nečetla takhle vypečený článek
gorgon
11. března 2011 • 07:48
Výsledek téhle kauzy by měl být asi fakt, že psaní na objednávku by mělo být něco nepřípustného.

Tady vyplouvá na světlo, že deníky chtěli psát s cílem sebe přednést v lepším světle. Když to samé vychází od politiků, některých podnikatelských mafiánů či jiných živlů, tak už na to ukázáno není.
panna
11. března 2011 • 07:38
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
11. března 2011 • 07:38
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.