Komentáře

Zpět na článek

Rath vyděsit umí. A ví, proč to dělá

7 komentářů

vonrammstein
9. března 2011 • 23:55
dobře napsáno.
matej77
9. března 2011 • 19:38
Přestávám se oritentovat. Řeším to tím, že se tvářím, jakoby sociální jistoty neexistovaly (to je pravda,asi)- mimo rodinu a blízké společenské prostředí- nejen v tom, co od nich čekám, ale i v tom, co jim, například rodičům, chci poskytnout. Uvažovat v horizontech 40. let je trošku vošajstlich, když nic neplatí déle, než tři dny, že. Jdu zorat a osít úhor a zatopit v peci.
kalabaj
9. března 2011 • 15:44
V zemi,kde se mohou přijímat zákony se zpětnou platností,kde se podmínky pro podnikání mění jako korouhvička,kde vítězí politický názor nad názory odborníků,kde vláda předkládá své teorie nezbytných výdajů pro zajištění budoucnosti,které jsou pro většinu populace nedosažitelné,kde se částí státních peněz bude průběžně dotovat privátní sféra (fondy),kde přes veškerá úsilí vláda nedokáže pragmaticky zacházet se státními příjmy,je staršení p. Ratha docela reálné tím víc,že bychom nebyli průkopníky v této oblasti.
von.rammstein
9. března 2011 • 19:43
to je pravda
samael
9. března 2011 • 14:33
Dr.Sládka,mají velmi podobný politický styl a dokonce i vzhled.V jednom se ale přece jen liší,zatímco Sládek neustále nadával na Cikány,Rath se tomuto vděčnému tématu vyhýbá,nemůže si přece rozhněvat své nejvěrnější voliče...
herman
9. března 2011 • 13:48
Jeho teze je, aby lidé spořili na svůj důchod v konzervativních fondech, které by byly jištěny státními dluhopisy. Soudruh Kalousek to tedy znárodní vlastně ihned jakmile tam něco dáte!
Inu lewého závita nepředěláš i když o sobě bude 100x tvrdit, že je pravičák.
puck
9. března 2011 • 13:06
Svuj presun s ODS do CSSD jednou Rath zduvodnil, ze na zmenu nazoru ma pravo kazdy. Ten chlapek nema nazor, kope jen sam za sebe a lepi se na nejakou skupinu, aby posilil zase jen sam sebe. Ta podobnost s Hitlerem nesedi, mozna trochu s primalovanym knirkem, ale Hitler byl fanatik s ostre vyhranenymi nazory. Rath nazory nepotrebuje..