Bobová dráha v Janově nad Nisou

Bobová dráha v Janově nad Nisou Zdroj: bobovadrahajanov.cz

Projeďte se na adrenalinové bobové dráze

Počasí se stále zlepšuje, ručička teploměru stoupá a děti jsou jistě celé nedočkavé, až vymění kombinézy za trenýrky a místo od sněhu budou od bahna. Ideální doba na Father Friendly.

Řeč je o bobové dráze nedaleko Jablonce nad Nisou. Od svého vzniku v roce 2006 se stále zdokonaluje a nabízí čím dál tím víc adrenalinu nejen pro děti. Bobová dráha je dlouhá 900 m se 78metrovým převýšením a obsahuje celkem 22 zatáček. Vozíky jsou určeny pro jednu až dvě osoby, tudíž se může bez problému jezdit s dětmi na klíně. V rychlosti 40 až 50 km/h, které z dráhy vymáčknete, je to opravdu zážitek. Rychlost se dá samozřejmě ovládat brzdou.

 

 

Pod dráhou je restaurace, jež umí pohostit 48 lidí. Na venkovní terasu se pak vejde dalších osmdesát společně s grilem a udírnou. Najíte se levně, ale chutně — steaky, hranolky, palačinky ... a především je tam dětské hřiště s obrovitou vzduchovou trampolínou. Trampolínu ovšem doporučujeme ještě před jídlem.

 

 

Areál je otevřený celoročně, má různé otvírací doby v červnu–září a říjnu–květnu.

 

 

 

Bobová dráha Janov nad Nisou

Hraničná ulice, 468 11 Janov nad Nisou

http://www.bobovadrahajanov.cz/

 

Máte tip na "father friendly" místo nebo aktivitu? Pošlete nám ho na adresu rxonline@reflex.cz nebo se o něj podělte v diskuzi na facebookové stránce projektu.