Galaxie Zlín

Galaxie Zlín Zdroj: galaxiezlin.cz

Z raketoplánu rovnou do galaktického pudinku

Budete-li se o víkendu pohybovat s dětmi v okolí Zlína, neměli byste minout zábavní park Galaxie Zlín. Další tip Father Friendly Reflexu je tady a s ním i nafukovací raketoplán a pudink.

 

Galaxie Zlín se rozpíná na ploše dvou a půl kilometrů čtverečních (deset minut jízdy ze Zlína), což už je dostatečný prostor k tomu, aby se tu vyřádila celá rodina. Zatímco děti zde hopsají nadšením z obrovského nafukovacího raketoplánu (a tahají rodiče za rukáv s tím, „kdy už se poletí na Mars“), rodiče si tady můžou odfrknout buď v restauraci (kde najdete jak filé z platýze, tak špagety UFO se šunkou a smetanou) nebo kdekoliv v prostoru Galaxie, kde se jim přes častý nápor spousty návštěvníků podaří otevřít notebook – v Galaxii je totiž volně přístupná wi-fi.

 

 

Pořádají se tu také různé akce, ať už jde o závody na horolezecké stěně (ty tady propuknou 12. března), Halloween či Mikuláš, ale největší pecka je tu pořád – vrtkavá nafukovací hora, které se říká Galaktický pudink. Udržíte se na samém vršku? Jak dlouho?

 

Galaxie Zlín

Vršava 679, 76001 Zlín

http://www.galaxiezlin.cz

 

Máte tip na "father friendly" místo nebo aktivitu? Pošlete nám ho na adresu rxonline@reflex.cz nebo se o něj podělte v diskuzi na facebookové stránce projektu.