mel gibson

mel gibson Zdroj: ČTK

Bije „statečné srdce“ Mel Gibson svou ženu?

Vydírá ho, psalo se o mladé ruské krásce Oksaně Grigorievě, expřítelkyni Mela Gibsona. Copak by mohlo „Statečné srdce“ bít ženu a vyrazit jí přitom zub?

Na veřejnost však unikly nahrávky, v nichž agresivní muž na ženu křičí a vyhrožuje jí, že ji zastřelí. Oksana Grigorieva prolomila mlčení a přišla do pořadu Larryho Kinga. Tvrdila, že mužem na záznamu je hollywoodská star, s níž má dceru Lucii.

 

 

„Pročpak jste si ho nahrávala?“ zeptal se Larry King podezíravě: „Bála jsem se, že tu noc nepřežiju. Moje matka už jednou byla svědkem jeho agrese a já chtěla, aby měla důkaz, že mě zabil on. Aby to mohla dokázat,“ vysvětlovala Oksana.

 

Takže si to zopakujme: na jedné straně dvakrát rozvedená ruská muzikantka, která pózuje v kalhotkách u klavíru. Která má dvě děti se dvěma muži, co nebyli její manželé, versus režisér a herec (v minulosti se chlubil, že ke snídani vypije pět piv a trpí maniodepresivní psychózou), který sám sebe obsadí do několikahodinového dramatu, v němž brání ženu před znásilněním a posléze se mstí za její smrt. Nechá pak divačky, aby 177 minut obdivovaly jeho statečnost a mužnost. Statečné srdce. Pět oskarů.

 

 

Kdo z těch dvou má bujnější fantazii? To bude nyní rozplétat americký soud. To je teprv příběh! To kdyby Mel natočil… je tam ale, pravda, jedno riziko… zástupy jeho fanynek by mohly prořídnout.