Zdroj: Coweo Technologies s.r.o.

Jak najít brigádníky či zaměstnance? Poradíme vám!

Nejenom pracovníci na tzv. sezonní práce bývají nedostatkovým zbožím. Řadě nadnárodních firem se nedostává ani kvalifikovaných stálých zaměstnanců. Naštěstí se rozšiřují možnosti, jak je hledat. Což samozřejmě zvyšuje šance, že je ve výsledku najdou. Je nedostatek pracovních sil i vaším problémem? Pak čtěte dál.

S hledáním brigádníků, zaměstnanců a další pracovní síly vám pomůže pracovní portál JenPráce.cz, který nabídky na celoroční i sezonní práce, ale i brigády na léto přehledně sdružuje, a tím si získává pozornost všech, kteří naopak brigády shánějí. Jejich počet rozhodně není zanedbatelný. Stále je totiž mezi námi spousta těch, kteří se chtějí živit skutečnou prací. Nebo si jen přes léto nějakou tu korunu přivydělat.

Jak najít zaměstnance?

Nabídka brigád, již portál v současné době sdružuje, je opravdu bohatá. V současné době se na něm nacházejí tisíce pracovních nabídek včetně těch velmi lukrativních. Nabídka navíc pokrývá všechny regiony i pracovní obory, s nimiž se na trhu práce setkáte. Zájemci si tak mohou vydělat (či jen přivydělat) v administrativě a managementu, dopravě a logistice, ekonomii, gastronomii, cestovním ruchu, marketingu, médiích, informatice, personalistice, zdravotnictví a dalších oborech. A to nejenom napříč Českou republikou, ale i v zahraničí!

Brigádníci ihned

Zájemce si svou vysněnou brigádu má možnost vybírat buď podle oboru, nebo lokality. Buďme ale konkrétní. Když do políčka lokalita, které najdete hned na hlavní stránce portálu, zadáte lokalitu Praha, a do vedlejšího obor gastronomie a cestovní ruch, systém vám okamžitě nabídne 77 pracovních nabídek v tomto oboru - respektive tomu tak bylo v okamžiku, kdy jsme psali tento článek. Mezi nimi může figurovat i váš inzerát. Ten vás mimochodem v těchto dnech vyjde o polovinu levněji než klasický inzerát! Tak neváhejte!