Připravíme jim důstojné přivítání?

Připravíme jim důstojné přivítání? Zdroj: profimedia

Ambasáda pro mimozemšťany: Sekta žádá OSN o důstojné přivítání našich „stvořitelů“

Sekta raeliánů, která vznikla v 70. letech minulého století a která věří, že veškerý život na zemi stvořila mimozemská civilizace, se chce řádně připravit na její příchod. Duchovní vůdce raeliánů, který si říká Rael, vyhlásil sobotu 6. dubna „Dnem ambasády pro mimozemšťany“. Sekta bude žádat OSN, aby se zabývala přípravou na důstojné přivítání mimozemské civilizace.

Vybudování ambasád pro mimozemšťany je hlavním cílem Mezinárodního raeliánského hnutí. Podivuhodnou akcí tak chce sekta zároveň upozornit na své hlavní poslání, kterým je přivítání mimozemšťanů, podle hebrejské Bible zvaných Elohim. „Podle stále se zvyšujícího počtu výskytů UFO a objevování se velmi složitých kruhů v obilí po celém světě je zřejmé, že mimozemská civilizace připravuje lidstvo na oficiální kontakt, a stále více a více zemí se o to zajímá,“ myslí si Daniel Turcotte, Raelův asistent pro projekt ambasády.

Raeliáni se ke „Dni ambasády“ chystají požádat OSN o uspořádání mezinárodní konference, na níž by se prodiskutoval „Dodatkový protokol o ambasádách pro mimozemšťany“. Krom toho sekta vyzývá občany všech zemí, aby na webové stránce vyjádřili svou podporu žádosti připravovanépro OSN. „Jsme si jisti, že OSN vyslechne a vezme na vědomí rostoucí počet lidí, kteří se zajímají o řádné a formální přivítání mimozemské civilizace,“ věří Trucotte.

Neposkvrněné početí Panny Marie? Prostě klonování

Nebudou-li Spojené národy chtít vyjednávat, raeliáni se prý obrátí přímo na země, které mají o mimozemšťanskou ambasádu zájem. Podle stoupenců sekty může „z hvězd přijít jedině mír“, a tak je třeba vyvážit zpátečnický postoj těch, kteří očekávají invazi a ozbrojený konflikt. Elohimové jsou stvořitelé Země i veškerého života na ní. Tuto pravdu vyjevili mimozemšťané poslednímu prorokovi tohoto hnutí Raelovi v roce 1973, kdy jednoho z nich potkal v horách a ten mu po dobu šesti dnů odkrýval na létajícím talíři všechna tajemství.

Podle Raela (vlastním jménem Claude Vorilhon) vznikli lidé klonováním z mimozemšťanů a klonování je též klíčem k věčnému životu. Sekta na sebe strhla pozornost v roce 2003, kdy zveřejnila video, které mělo zachycovat právě klonování lidí podle mimozemského návodu, které mají přívrženci tohoto náboženství praktikovat ve svém sídle v Las Vegas. Klonovacím aktem mimozemšťanů bylo podle výkladu raeliánů také neposkvrněné početí Panny Marie.

Raeliáni často užívají svastiku jako symbol míru, kterou občas propojují s Davidovou hvězdou. To zhatilo jejich vyjednávání o mimozemské ambasádě se státem Izrael. Jsou také původci pochodů „nahoře bez“, které upozorňují na genderovou nerovnost, kdy je pro ženy nepřípustné chodit bez horní části oděvu. Raeliáni věří, že mimozemšťané jednou za čas vyšlou proroka – Buddhu, Ježíše, Mohammeda a nakonec Raela, jehož matku ufoni oplodnili. Se všemi ostatními proroky se měl Rael setkat na jiné planetě, kam ho mimozemšťané zavedli. Přivítání mimozemšťanů-stvořitelů podle představitelů sekty přinese léta míru a „zlatý věk“. Množství násilí na naší planetě je stále natolik velké, že „potřebujeme moudrost těch, již nás stvořili a chtějí se s námi znovu setkat, více než kdykoliv předtím“.