Sex Art for Love

Sex Art for Love Zdroj: Art Allure

Sex Art for Love
Sex Art for Love
Sex Art for Love
Sex Art for Love
Sex Art for Love
11
Fotogalerie

Láska, sex a… umění aneb jak si poradit s Valentýnem

Jestli už vážně nevíte, co si s tím svátkem počít, jak ho strávit, jaký dárek vybrat a jak to celé pojmout, možná by se našlo jedno pěkné řešení 3 v 1. Zůstane vám jedinečná památka.

Za pár dní je tu Valentýn. Někteří ho okázale s velkými slovy ignorují, někteří se nemohou dočkat dárků, laskomin a takových těch dalších věcí. Ať už patříte do kterékoli skupiny, nemine vás minimálně povědomí, že se něco takového odehrává. Nelze si nevšimnout, útočí internet, útočí obchodníci, útočí i natěšené polovičky. A protože konkurence je velká a na tento svátek chtějí všichni urvat kus finančního potenciálu zamilovaných, vrhla se do akce i firma Art Allure.

Je klidně možné, že už jste o tom někde zaslechli. Pokud ne, tak pozor. Jako perfektní valentýnský dárek nabízí tihle vykutálenci plátno určené k sexuálním hrátkám. V setu Sex Art for Love jsou i speciální netoxické barvy, které se dají dobře umýt vodou, a také fólie, kterou zakryjete prostor, kde budete „tvořit“. Předpokládá se vznik sexuálního umění, které otisknete společně s drahou polovičkou na plátno, a pak ji ideálně pěkně vystavíte v bytě jako plod vaší lásky.

 

Barvy by měly být skutečně pro zdraví nezávadné a fantazii se meze nekladou. Takže ať už Valentýna slavit chcete nebo ne, můžete si minimálně užít patrně celkem zábavný večer. Koho by nebavilo takové spojení s uměním, že. Pak už asi jen zbývá vymyslet, jak vysvětlovat návštěvám tu překrásnou abstraktní malbu, která bude zdobit například zeď v obýváku.