Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Tinder

Příběh měsíce: Žena a muž se seznámili na sociální síti Tinder, pak ale zjistili, že jsou sourozenci

Většina lidí, kteří se seznamují, chtějí mít partnera, s nímž mají alespoň něco společného. To potkalo i Erika de Vriese (24) a Josephinu Egberts (22). Na sociální síti Tinder si vyměnili několik lechtivých zpráv, než jim došlo, že jsou bratr a sestra. Informoval o tom web businessinsider.com.

Rodiče Erika a Josephine se rozvedli před 16 lety. De Vries odjel se svým otcem a bratrem do Belgie. Matka a Josephine zůstaly v Nizozemsku, ale kontakty rodiny se zcela přerušily. Poté, co šel Erik na školu v Nizozemsku, se chtěl s někým seznámit a hledal přes sociální síť Tinder. Nakonec se mu zalíbila jedna dívka, s kterou navázal kontakt, a vše vypadalo slibně.

“Když jsem viděl poprvé její profil, vůbec jsem netušil, že je to moje sestra. Zkoušel jsem jí totiž s mým bratrem před několika lety hledat, ale nepodařilo se nám to, protože si změnila jméno,“ řekl de Vries webové stránce mic.com.

Tak začal na síti s Josephinou flirtovat, ale za několik dní mu bylo podezřelé, že mají až tolik společného. Po dalších zprávách se situace naštěstí vyjasnila, tři sourozenci se pak po letech sešili a znovu obnovili ztracené rodinné pouto.