Tanec

Tanec Zdroj: Profimedia.cz

Andrea Bocelli tančí v soutěži StarDance
Andrea Bocelli tančí v soutěži StarDance
Andrea Bocelli tančí v soutěži StarDance
Andrea Bocelli tančí v soutěži StarDance
Andrea Bocelli tančí v soutěži StarDance
6
Fotogalerie

Slepý zpěvák Andrea Bocelli zazářil v italském StarDance

Andrea Bocelli se minulý týden představil jako tanečník v soutěži Ballando con le stell, která je známá v České republice jako StarDance, když hvězdy tančí a v pozměněné formě vysílána s českými umělci.

Jméno Bocelli je po letech úspěchů spojováno s umělcem, jenž i přes nepřízeň osudu dokázal neuvěřitelné věci. Základní školu dokončil jako naprosto slepý, přesto se nevzdal a dokončil i právnickou fakultu. Po škole však téměř nenašel uplatnění, a tak se pokoušel vydat jiným směrem, ke kterému měl blízko. A tím nebylo nic jiného než hudba a zpěv. Cesta k úspěchu nebyla jednoduchá. Po mnoha letech zpěvu na barových pódiích a v hospodách se z něj však stal člověk, jenž přináší radost mnoha lidem. A své místo má navždy i na Hollywood Boulevardu (tzv. Chodníku hvězd) mezi dalšími slavnými osobnostmi, jako je Mel Gibson či Sandra Bullocková.

Minulý týden mu však netleskaly tisíce lidí v operním sále, ale na tanečním parketě. Jako hosta si jej pozvali ve světoznámé show StarDance, která je vysílána v českém podání pod názvem StarDance, když hvězdy tančí. Že je to neuvěřitelné? Ano, ale pětapadesátiletý Andrea Bocelli se tance s profesionální tanečnicí ujal s hrdostí a elánem, jež neustále vyzařuje. S krásnou smyslností a v kontextu s jeho handicapem se tanec stal nejlepším vystoupením večera. Oceněn byl kladně nejen porotou, ale i diváky, kteří vestoje a se slzami v očích tleskali jeho netradičnímu vystoupení.