Kočičí modelky

Kočičí modelky Zdroj: meowtfit of the day

Kočičí modelky
Kočičí modelky
Kočičí modelky
Kočičí modelky
Kočičí modelky
8
Fotogalerie

Další zvířecí hit internetu: Kocouři v lidských punčocháčích a botách

Po psech v podvazcích a plnovousu z koček se na internetu objevily další fotografie, které dokázaly vyvolat velký ohlas. Katja Wulff a její přítel se totiž rozhodli nafotit kočičí mazlíčky ve svých punčocháčích a botách. Připadá vám jejich záliba vtipná, nebo už vás podobné projekty nudí?

Tyhle modelky ve slušivých sukýnkách a přiléhavých punčocháčích jsou opravdu kočky - a to doslova. Švédskému páru, který vlastní tři čtyřnohé mazlíčky totiž připadalo, že jejich kočičí kamarádi by mohli být z fleku manekýni. Proto je ustrojili do barevných punčošek, flitrových sukýnek a nemohly chybět ani nějaké ty stylové polobotky.

Nakonec se do role módní ikony naplno ponořila jen šestnáctiletá číča Gucci, která se v pózování před objektivem doslova vyžívala. Výsledné obrázky jsou v celku efektivní, což ocenili i lidé, kterým se líbí facebookový profil „ Meowtfit“. Sama autorka Katja Wulff je úspěchem svého díla nadšená a pro metro.co.uk přiznala, že je ráda za každý úsměv, který lidem fotografie vyvolají na tváři. Zapojíte také své kocoury do nového hitu internetu?