Karel Schwarzenberg

Karel Schwarzenberg Zdroj: top09.cz

Protřepat a neusnout, jsem ve službách republiky: Schwarzenberg se z pankáče proměnil v Jamese Bonda

Předseda politické strany TOP 09 Karel Schwarzenberg se od prezidentských voleb, kdy se po celé republice objevoval jako barevný pankáč, proměnil v elegantního lamače ženských srdcí Jamese Bonda. Může za to zručný hacker, nebo je to začátek promyšlené volební kampaně?

Na oficiálních webových stránkách politické strany TOP 09 se objevila fotomontáž s Karlem Schwarzenbergem, který se stylizuje do role Jamese Bonda. Zda se jedná o práci hackera, nebo je to začátek volební kampaně zatím strana odmítla komentovat. "Víme o tom, ale vyjádříme se k tomu až později," řekla serveru Aktuálně.cz mluvčí strany Martina Týblová.

Topka ví, že mladí chtějí Karla

U TOP 09 si člověk opravdu netroufá odhadnout, jak to celé je. Nebylo by to totiž poprvé, kdy se její předseda stylizoval do postavy, která bude blízká především mladým lidem a účinná na sociálních sítích.

Už během prezidentské volby zaujal na bilboardech, plackách a všemožných propagačních materiálech v pankáčském číru. A přesto, že to na vítězství nestačilo, byl to poměrně chytrý tah.