Mustang Wanted

Mustang Wanted Zdroj: YouTube.com

Ukrajinský Spider-Man hazarduje se životem na střechách výškových budov. Podívejte se na jeho nové video

Dělá se vám špatně, když se předkloníte z balkonu v osmém patře paneláku? Šestadvacetiletý Mustang Wanted z Ukrajiny je desítky metrů nad zemí jako doma. Tenhle bývalý právní poradce se totiž baví šplháním na výškové budovy, lešení a jeřáby. O víkendu natočil nové video, ve kterém balancuje na hraně života a smrti.


 

Někdo by mohl říct, že si tenhle kluk neváží života. On sám však tvrdí, že pro něj akorát neexistuje strach. Šestadvacetiletý Mustang Wanted, který své pravé jméno tají, se zavěšuje na výškové budovy, prochází se po lešeních a šplhá na jeřáby. Tomuhle extrémně nebezpečnému koníčku se věnuje už deset let a všechna šílená videa Mustangovi pomáhají natáčet jeho kamarádi.


Mustangovo nové video

 

Nyní mladík dokázal opět šokovat davy novým videem, které nahrál o víkendu na YouTube. V něm opět balancuje ve výšce desítek metrů. Bez jakéhokoliv jištění se dokonce zavěsí na železnou konstrukci na střeše budovy, přičemž se jí drží pouze jednou rukou. Z těchto záběrů byli vyvedeni z míry i někteří jeho fanoušci, kteří mu pod nahrávku posílali vzkazy o tom, že mají sice rádi jeho kousky, ale ať si hlavně dává pozor na svůj život.


 Mustang Wanted šplhá po jeřábu

 

Kyjevský Spider-Man, který by chtěl v budoucnu být kaskadérem, je ale se smrtí smířený. „Smrt není to nejhorší, co vás může potkat. Každý umírá. Ne všichni ale žijí tak, jak by chtěli,“ řekl Mustang pro Metro.co.uk.