Sladký hotel

Sladký hotel Zdroj: Tate & Lyle

Sladký hotel
Sladký hotel
Sladký hotel
Sladký hotel
4
Fotogalerie

Navštivte hotel postavený ze sladkostí a vykoupejte se v popcornu

V londýnské čtvrti Soho se 21. 3. otevře hotel, který bude celý postaven ze sladkostí. 

 

Pokud vás často honí mlsná a nákupní košík míváte naplněný nejrůznějšími sladkostmi, vyrazte se podívat do londýnské čtvrti Soho. Nejen, že se tam budete cítit jako v pohádce, ale nebudete muset udělat ani krok z pokoje, abyste si mohli vybrat přesně to, co je vašim chuťovým pohárkům nejblíž. V tomto dortovém hotelu je totiž z cukrovinek vyrobeno prakticky všechno.

 

Návštěvníci mají dovoleno uždibovat z oken a stěn, které pokrývá dva tisíce sladkých makaronů, jíst mohou klidně i ze země, kde je natažen koberec sešitý z 1081 pusinek, a utrhnou si z parapetu fondán. Na další výzdobu hotelu, který slouží jako propagace k nové řadě cukrů, padlo například dvacet kilo marshmallownů.

 

Pokud máte rádi karamel, tak určitě uvítáte koupel ve vaně plné popcornu právě s touto příchutí a ten, kdo by chtěl něco ochutnat těsně před spaním, může sáhnout na noční stolek, kde jsou připraveny jedlé knihy. V menu pokojové služby jsou pak zahrnuty dokonce i polštáře z vanilkových piškotů.

 

Na výzdobě třípatrového hotelu s osmi pokoji se podílelo více než čtrnáct umělců, kteří strávili téměř tři tisíce hodin pečením a zdobením, na což spotřebovali více než 600 kg cukru. V místnostech můžete najít třeba i truhlu plnou jedlých perel nebo sochy Velikonočního ostrova vyrobené pouze z čokoládových dortů. Jen je škoda, že ubytovat se můžete pouze na jednu noc.