Zdroj: Coral Travel s.r.o.

4
Fotogalerie

Nezapomenutelná dovolená aneb luxusní hotely na Turecké riviéře

Pokud má být letní dovolená skutečně jedinečný zážitek, nešetřete na ní! Neopakovatelné vzpomínky vám totiž už nikdy nikdo nevezme.

V Turecku se nachází řada špičkových hotelů, kde je pro hosty připraven maximální servis, luxusní ubytování, SPA procedury i pochoutky v mezinárodních gurmánských restauracích. V nabídce First minute zájezdů cestovní kanceláře Coral Travel CZ, největšího specialisty na Turecko na českém trhu, najdete několik perel umístěných na pobřeží Turecké riviéry.

Dovolená All Inclusive

Turecko je mezi milovníky cestování stále oblíbenější. Nabízí totiž perfektní dovolenou pro rodiny s dětmi, zamilované páry, příznivce historie, sportů i turistiky a všichni si tu užijí prázdniny přesně podle svých představ. Ať už se těší na absolutní odpočinek od všech starostí, nebo chtějí vyrazit jenom s batohem do hor a poznávat kouzlo neuvěřitelné turecké přírody. A to ze země, vody či ze vzduchu. Turecko je stejně krásné při pohledu z kola i z vodní hladiny, například při celodenním výletu na jachtě nebo z divokých vln Köprüçay, raftery nejvyhledávanější turecké řeky. A to není nic proti pohledu z výšky. Nejen zkušení paraglidisté, ale i začátečníci se tu mohou vydat přímo do oblak.  Zážitek zážitků je pak let balónem nad měsíční krajinou Kappadokie s vytesanými skalními útvary.

Většina tamních hotelů také nabízí výběr animací, pohybových aktivit i vodních sportů. Přitom nejsou turecké hotely obklopeny zdaleka jen pouští, ale hlavně magickou přírodní scenérií, která vybízí k výletům za dobrodružstvím či historickými skvosty.

Coral Travel s.r.o.

Luxus pro velké i malé

Zaměstnanci hotelů a restaurací i obchodníci jsou velmi přátelští a snaží se návštěvníky co nejlépe pohostit. O tom svědčí i skvělý hotelový servis pro dospělé i děti. Perfektně vybavené resorty hned u pláže s vlastními aquaparky ocení především rodiny s dětmi a právě na malé hosty se zde soustředí velká pozornost. Děti jsou totiž v Turecku vnímány jako skutečný poklad a tomu odpovídá i servis, který ve zdejších hotelech najdete: nejen dětské bazény se skluzavkami a hřiště, ale mini kluby a dětské restaurace, a dokonce vlastní hotelové zábavní parky a aquaparky. Jeden z největších aquaparků v Turecku najdete ve Vogue Hotel Supreme Bodrum.

Pokud jde o přepych, málokterý hotel se může rovnat nově postavenému luxusnímu hotelu Bijal v Side s nadstandardně vybavenými vilami s privátním bazénem a vlastním komorníkem. Opravdová pohádka!

Adults Only

Zatímco o zábavu dětí se postarají zkušení animátoři, rodiče si vychutnají soukromí a odpočinek ve Spa centru nebo osvěžení v plážovém baru. Pokud si chcete opravdu odpočinout bez rozverné, ale mírně rušivé dětské přítomnosti, zaměřte svou pozornost na hotely určené jen pro dospělé, případně hotely s ubytováním v bungalovech rozmístěných uprostřed zahrad, kde budete mít soukromí. Mimořádný je v tomto směru hotel The X Belek, který kombinuje dva koncepty, z nichž první nabízí rodinné pobyty a druhý je určen jen pro dospělé, a tak svým hostům zaručuje eleganci i klidnou atmosféru. 

Coral Travel s.r.o.

Maxx Royal a dovolená ve velkém stylu

Bohatý koncept All Inclusive až Ultra All Inclusive 24h včetně importovaného alkoholu, nápojů a zmrzliny po celý den patří v hotelech na Turecké riviéře mezi standardy. Stejně jako lázeňská centra s pravým tureckým hammam a kosmetické salony. Když odpočívat, tak pořádně! A pokud letos nechcete na dovolené šetřit, dopřejte si skutečný luxus v hotelech Maxx Royal. Malý gastronomický zázrak vás čeká v Maxx Royal Kemer Resort, jehož součástí jsou bary s nápoji originálních světových značek a mezinárodní à la carte restaurace s řeckou, asijskou či středomořskou kuchyní, kde pracují i světoznámí barmani a šéfkuchaři, ocenění michelinskými hvězdami. Disponuje také vlastní soukromou pláží, jednou z nejdelších v Kemeru.

Služby na nejvyšší úrovni, mini lunapark a dinoland, ale především úžasné sportovní zázemí najdou golfisti, tenisti a všichni milovníci pohybu v Maxx Royal Belek Golf Resort.