Zdroj: foto Laab s.r.o.

4
Fotogalerie

Designové fotodárky: Potěšte o Vánocích své blízké vzpomínkami

Vyvolané fotky patří každoročně mezi oblíbené vánoční dárky. Zejména rodiče a prarodiče mají z dárků tohoto typu největší radost. Jak ale fotky plné oblíbených vzpomínek darovat tak, aby si je nejbližší mohli hezky vystavit nebo prohlížet? Vsaďte na designové fotodárky. Kromě snímků k vystavení se z nich rázem stanou také interiérové dekorace.

Když se kvalitní tisk spojí s poctivou ruční prací a dřevěnými prvky, ve zlínské dílně Laab vznikají kouzelné fotoprodukty. Inspirujte se originálními tipy na vánoční dárky:

1. Fotokalendář plný vzpomínek

Designovým ale zároveň velmi praktickým dárkem jsou fotokalendáře. Hned po svátcích ho přece potřebuje každý. Pokud jej doplníte fotkami, uvidíte, že vzpomínky budou blízkým dělat radost celý následující rok.

foto Laab s.r.o.

2. Fotka na plexiskle

Chcete darovat fotku v rámečku? Zkuste to netradičně! Překvapte fotkou vytištěnou na plexisklev dřevěném rámu. Doplňte ke vzpomínkám výstižný text nebo clipart z nabídky. Výsledkem bude kreativní dárek.

foto Laab s.r.o.

3. Fotky uložené v dřevěné krabičce

Pokud chcete blízké potěšit větším množstvím vyvolaných fotek, darujte je v dřevěné krabičce s personalizovaným gravírováním textu. Doplňte věnování dané osobě, rok nebo téma dané série fotografií.

foto Laab s.r.o.

4. Designové leporelo z fotek

Z oblíbených snímků můžete nechat vyrobit i leporelo. Díky dřevěným deskám slouží jako unikátní vzpomínkový předmět s mini přehlídkou 8 fotografií, ale také jako stylový interiérový prvek. Výsledné leporelo je totiž možné vystavit rozložené třeba na poličku tak, aby byly vzpomínky neustále na očích.

foto Laab s.r.o.

5. Dřevěné fotoalbum

Skvělou příležitostí, jak potěšit někoho z blízkých, je vytvořit albumplné krásných vzpomínek. Díky samolepkám, razítkům a mnoha dalším doplňkům na e-shopu vám půjde práce hezky od ruky a vytvoříte unikátní dárek. Pokud vám ale na tvorbu nezbývá čas, darujte album prázdné, aby si jej obdarovaný mohl kreativně vyzdobit sám.

foto Laab s.r.o.

Zaujaly vás designové dárky z fotek? Prohlédněte si kompletní nabídku. Laab.cz je český e-shop, který vznikl z lásky k fotografii, designu a ruční práci. Pokud nechcete nechat fotky zaniknout v digitální podobě, potěšte blízké a nechte vyrobit fotodárky na míru.