Zdroj: Kyosun s.r.o.

Jak vybrat ideální místo pro firemní event: Průvodce pro úspěšnou akci

Plánování firemního eventu může být náročné, ale výběr správného místa je klíčový pro jeho úspěch. Ať už plánujete školení, workshop nebo pracovní mejdan, je třeba myslet na všechny detaily.

Kdo se zúčastní? Předem sestavte seznam účastníků. Je důležité komunikovat s vybraným zařízením ohledně ubytování a zajistit, aby všichni účastníci měli všechny potřebné informace. Pozvánka by měla obsahovat informace o místě, programu a pojetí akce, aby účastníci věděli, co vše si vzít s sebou.

Nezapomeňte na počasí. V zimě by měly být vnitřní prostory vytopené, v létě klimatizované. Pro venkovní akce je dobré mít připravenou „mokrou variantu“ pro případ deště, například zastřešenou pergolu s příjemným sezením.

Kyosun s.r.o.

Doprava a ubytování. Poskytněte účastníkům mapku a trasu k místu konání. Ubytování přímo na místě akce je ideální a pohodlné pro všechny zúčastněné. Nikomu není příjemné přecházet někam dále z hotelu na místo, navíc je určitě pohodlné mít možnost odskočit si na pokoj z jakéhokoli důvodu.

Kvalitní catering je klíčový. Kvalitní jídlo a nápoje jsou základem úspěšného eventu. Ať už se rozhodnete pro místní kuchyni nebo cateringové služby, je důležité zajistit kvalitu a dostatek jídla pro všechny účastníky. Cateringové služby mohou nabídnout flexibilitu v nabídce jídel a nápojů.

Nebojte se na vše zeptat. Zjistěte všechny podrobnosti o místě konání, aby vše proběhlo hladce. Je důležité vědět, kdy musíte vše opustit, zda budete mít místo pro sebe a jaké další služby místo nabízí.

Kyosun s.r.o.

TIP na ideální místo pro firemní akci: Areál Cucovna, kouzelné místo nedaleko Prahy, je ideální pro různé akce. Nabízí nadstandardní vybavení, vlastního kuchaře a ubytování. V okolí Areálu Cucovna jsou pouze pole a lesy, takže ani zábava do ranních hodin není žádný problém. Více informací naleznete na www.cucovna.cz.