Zdroj: MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.

Nike Dunk Low – vyberte si model, který pasuje do Vašeho stylu

Streetwear, to nejsou pouze designérské, futuristické sneakery. Kromě novinek se velkou popularitou těší také nadčasové modely – opravdové evergreeny od kultovních značek. Mezi nimi se nachází série Dunk Low, která je jednou z nejpopulárnějších nabídek značky Nike.

Nike Dunk Low – nadčasový výběr

Sneakery Nike Dunk jsou současně jedním z nejpopulárnějších modelů, jejichž reedice a limitované verze stanoví objekt touhy všech streetwearovců. Model jsme mohli obdivovat již v prakticky každé barevné verzi, jeho svršek byl také inspirovaný popkulturou a významnými událostmi – vždy odpovídá na potřeby svých fanoušků a aktuální trendy. Jednak sneakery Nike zároveň zůstávají věrné svým kořenům, což se promítá ve formě navazující na sportovní výkony. Historie Nike Dunk Low totiž začala v 80. letech na basketbalových hřištích a o deset let později se boty prosadily i mezi skateboardisty a nakonec se staly jedny z nejoblíbenějších sneakerů na světě. Dokonalá rovnováha mezi minulostí a místem vzniku série a odpovědí na současné trendy zajistí, že Nike Dunk Low se drží stále na vrcholu.

Nike Dunk Low pro milovnice městské klasiky

Značka se Swooshem ví, že různorodost je základ. Dokonale je to vidět v kolekci Dunk Low, která je plná možností stvořených s myslí na všechny sneakerheady. Pokud patříte mezi příznivkyně standardních řešení, které chtějí dát najevo, že si váží dědictví značky Nike, pak vás jistě zaujmou dámské boty Nike Dunk Low v tlumené univerzální barvě. Vsaďte na základní model série, jehož forma nejvýrazněji navazuje na prototyp z tehdejších let. Ve verzi s bílým nebo černým svrškem stanoví příklad pro nadčasové sneakery, pasující do každého městského setu. Nízký svršek v retro vydání bude ideálně spolupracovat se stylizacemi inspirovanými stylem 90. a 00. let. V minimalistické verzi stvoří dokonalý match s jednoduchými basic a monochromatickými looky. Jestli ve Vašem šatníku dominují trička, jednoduché mikiny a klasické džíny nebo joggery, pak minimalistické Nike Dunk Low budou nejlepším volbou.

MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.

Nike Dunk Low ve výrazné verzi

Chcete vyniknout? Nejlépe se cítíte v elektrizujících kombinacích a stylu athleisure? V tom případě sáhněte po sneakerech Nike, které upoutají pozornost zajímavými detaily nebo výraznou barvou. Co řeknete na Nike V Dunk Low SE, ve kterých podrážka získala vroubkovaný dezén a Swoosh gepardí potisk? Do prázdninových a festivalových outfitů se osvědčí Nike Dunk Low Next Nature ve výrazném, oranžovém odstínu. Co je důležité, jejich svršek je vyrobený v 20 % z materiálů pocházející z recyklace, takže budou ideální volbou pro osoby, kterým záleží na zodpovědném nákupu. Jestli hledáte střih se zajímavým designem, prohlédněte si projekty ze série Nike Dunk Low Women's, které oživí každý set. Efektivní verze Nike Dunk Low zkomponujte z šaty tee-dress a kloboukem typu bucket hat v neonové barvě nebo crop topem a kalhotami parachute, které jsou hitem sezony. A možná kombinace dlouhých romantických šatů, ovesize saku a kšiltovky?

Prezentujte svůj autentický styl a těšte se výjimečným pohodlím, jaké nabízejí sneakery ze série Nike Dunk Low. Hledejte je v Sizeer – online nebo v kamenných prodejnách!