Zdroj: MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.

Boty Vans – ideální do každého počasí

Pár spolehlivých kecek doplní váš outfit bez ohledu na aktuální počasí. Ujistěte se proto, že jste investovali do pohodlného a odolného modelu – a takové se vyplatí hledat v nabídce značky Vans. Doplňky však zdaleka nekončí jen u bot, v nabídce značky nechybí ani doplňky pro různé roční období.

Kecky Vans – vhodné pro všechny roční období

Boty Vans se vyznačují všestranností, kterou zajišťují jejich nadčasové barvy a design. Univerzálnost je jednou z nejsilnějších stránek těchto kecek. Jejich stylizace je snadná, protože černé tenisky s bílými akcenty se hodí úplně ke všemu! Světlá podrážka vyvažuje tmavý svršek. Pokud se však rozhodnete pro celočerný model, můžete své postavě přidat pár centimetrů navíc pomocí tmavých kalhot. Kecky doplní sporty outfity a lze je použít i ke zlehčení formálnějšího looku.

Vraťme se k výše uvedené konstrukci. Když je venku teplo a jasná obloha nevěstí déšť, zvolte šněrovací modely Doheny nebo Ward. Jejich textilní svršek umožňuje svobodnou cirkulaci vzduchu uvnitř obuvi a jejich nízký profil se dobře hodí k nízkým ponožkám. V horkém počasí se vyplatí sáhnout také po slip on botách Vans, například po modelu Asher, který najdete ve variantě s nízkou i vysokou platformou. Stačí však jen správný styling a doplňky, aby se pár vašich oblíbených kecek hodil k nošení i v chladném počasí. Pokud potřebujete kecky na přechodné období, vyberte si Vans Filamore Hi. Vysoký svršek s polstrováním pokrývá celý kotník. Díky gumové podrážce, která je nezbytnou součástí většiny modelů Vans, si udržíte vynikající přilnavost k povrchu prakticky za všech podmínek.

MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.

Tečka nad i v outfitu

Správné boty jsou sice základem šatníku, ale charakter celého outfitu vždy určují doplňky. Jedním z doplňků, po kterém saháme nejčastěji a bez ohledu na roční období, jsou sluneční brýle. Vans má v nabídce široký výběr stylů, od klasických až po ty dravější. Po kterých z nich se vyplatí sáhnout? Příznivcům klasiky doporučujeme model Spicoli, jehož univerzální design sluší prakticky každému. Chcete svému stylu dodat retro nádech? Pak zvolte kulaté brýle z řady Rise and Shine nebo se rozhodněte pro výrazný vzhled, který nabízí model Hip Cat s rozšířeným vnějším koutkem.

Stylově a prakticky s Vans

Nic nedoplní pár kecek tak dobře jako batoh. Je to must-have, který se objevuje především na školních chodbách, ale vybírají si ho i příznivci městského sportovního stylu. Mezi oblíbené batohy značky Vans patří batohy řady Old Skool. Hlavní přihrádku doplňuje menší kapsa na přední straně pro uložení nezbytností – a klasické logo značky.

Je čas vyrazit na nákupy! Doplňte svůj šatník o celoroční kecky a doplňky od značky Vans. Všechny výše zmíněné modely - a nejen ty – najdete na 50 style. Nakupujte online a využijte možnosti vrácení a výměny zboží až do 30 dnů. A nezapomeňte, že při nákupu nad 2000 Kč máte dopravu zdarma!