Zdroj: ITDNA s.r.o.

Kde si nejvýhodněji najít nemovitost v Chorvatsku

Pohled na horské masivy, toulky roztomilými uličkami romantických měst a vesnic, šumění moře, dny zalité sluncem a teplé večery od jara do podzimu. Komu by se taková představa nelíbila. Toto vše reálně nabízí Chorvatsko. Perla u Jadranu přináší i další výhody – na spoustě míst se domluvíte česky a můžete sem z Čech dojet pohodlně autem. A co si třeba v Chorvatsku pořídit rovnou domek nebo apartmán? S výhledem na moře a užívat si pohodu nejen celé letní prázdniny, ale i jindy. Pokud uvažujete o koupi nemovitosti v Chorvatsku, máme pro vás zajímavou informaci.

O důvod víc, proč si pořídit nemovitost v Chorvatsku

Ať už se chcete přestěhovat k moři, nebo si užívat prázdnin ve zdraví prospěšném podnebí, jezdit k moři místo na chatu, Chorvatsko je ta správná destinace. Nákup nemovitosti Chorvatsko se stává trendem, právě díky všem výhodám, které země nabízí.

Vyhledání nemovitosti Chorvatsko nemůže být jednodušší

Mimochodem, víte, jak se chorvatsky řekne nemovitost? – „Nekretnine“, to se vám bude hodit při hledání nejvýhodnější koupě. Pokud však nemáte času nazbyt nebo se raději s takto významnými investicemi svěříte do péče profesionálů, je tu pro vás CroReal.com. Platforma přinášející ucelené informace a nepřeberné množství nemovitostí k nákupu, ze kterých si určitě vybere každý. Ať už hledá luxusní apartmány Chorvatsko přímo u pláže, nebo levnější domek dále od moře.

ITDNA s.r.o.

Proč právě CroReal.com?

Na portálu CroReal.com naleznete vše, co potřebujete k legální a úspěšné koupi. Hledat můžete nemovitosti pomocí jednoduchého či rozšířeného filtru. Případně podle mapy ve vámi vybraných destinacích na míru preferencím či finančním možnostem. Podstatné a zajímavé informace pro nákup nemovitosti Chorvatsko naleznete v blogu. Přečtete si o dani z nemovitosti, jak svou nemovitost pronajímat ostatním, jaké dokumenty je potřeba zajistit a mnoho dalšího. Se články z blogu už pro vás reality Chorvatsko nebudou velká neznámá.

CroReal.com je realitní server s kořeny v Chorvatsku. Spolupracuje s množstvím renomovaných realitních společností v této zemi. Nabízí mimo jiné i poradenský a právní servis, aby vše bylo podle tamních regulí. Přínos platformy je nepostradatelný, neboť kupující (a týká se to i českých zákazníků) v této obrovské databázi může hledat reality ve svém rodném jazyce a v něm také komunikovat s prodejcem nemovitosti přes online formulář.

Jak úžasné by bylo nechat vaši investici vydělávat?

Pokud se neplánujete za mořem přestěhovat, ale chcete si jej užívat jen pár týdnů nebo měsíců v roce, můžete svou nemovitost výhodně pronajímat, a tak generovat pasivní příjem.