Zdroj: W&R obuv, spol. s r.o.

3
Fotogalerie

Nohy jako v bavlnce s kotníkovou obuví

Kotníkové boty jsou jednou z nejoblíbenějších dámských obuví. A není to tak těžké pochopit. Když spojíte ideální výšku nad kotníky a s tím spojené teplo a komfort (ano, my ženy jsme tvorové veskrze zimomřiví, často trpící na studené ruce a nohy), neotřelý design a poměrně neomezenou variabilitu kombinací s šatníkem, výsledek bude více než uspokojivý. Navíc se kotníkové boty dají nosit po většinu roku.

Dnes si kotníkové boty představíme trochu blíž. Zaměříme se především na boty pro dámy. My ženy totiž častěji zažíváme dlouhé chvíle u své skříně a botníku při snaze vymyslet co nejsofistikovanější outfit –⁠ a někdy to dá pořádně zabrat. Naštěstí si dneska můžeme vybírat z mnoha různých druhů kotníkové obuvi, a to včetně výšky podešve. K dostání jsou elegantní kotníkové boty na podpatku nebo kotníkové boty na klínku. Je tedy spíš naopak těžké z tak rozmanitého výběru kotníčkové boty vybrat! Je to jako s jídelním lístkem. Čím víc jídel máme na výběr, tím víc propadáme panice, co si objednat.

W&R obuv, spol. s r.o.

Ať je jaro, podzim nebo zima, kotníkové boty jsou vždy príma!

Na jaře, tedy hlavně v jeho počátcích, nejsou venkovní teploty ještě tak vysoké a občas se objeví déšť. V takových situacích nazujte jarní kotníkové boty a případná nepřízeň počasí ani chladnější teploty vám nebudou vůbec vadit. Nálada vám rozkvete jako jarní příroda v rozpuku.

Podzimní období je typické často tím, že se probouzíme do upršeného rána a naše rozpoložení klesá úměrně s venkovní teplotou. Aby naše nálada neklesla ještě níž, musíme si venkovní pochůzky co nejvíce zpříjemnit. A když nám bude dobře od nohou, je to základ úspěchu. Podzimní kotníkové boty jsou pohodlné, odolné, jen tak lehce nepromoknou, a vy tak můžete bez obav čelit nepříznivým vlivům počasí.

A když v zimě napadne sněhu po kotníky, je načase vytáhnout zimní boty. Kotníková obuv je tou ideální do mrazivého zimního počasí. Díky její výšce se vám sníh do bot jen tak nedostane. Kotníkové boty s kožíškem vám navíc udrží nohy v teple a vy si v zimě budete vykračovat se spokojeným úsměvem na rtech a uklidňujícím křupáním sněhu pod nohama. No není to krása?

W&R obuv, spol. s r.o.

Za každé situace in s kotníkovou obuví

Dámské kotníkové boty seženete v opravdu rozmanitých provedeních. Což je jenom dobře, protože my dámy si potrpíme na originální design a chceme mít boty a naše modely sladěné. Můžete si vybrat třeba kotníkové boty na zip nebo šněrovací kotníkové boty, boty bez ozdob nebo naopak ozdobené kožíškem, přezkami či různobarevnými aplikacemi. Téměř ke každému outfitu tedy najdete ten vhodný kousek.

A jaké barvy kotníkové obuvi se nejčastěji nosí? Neutrální černé kotníkové boty jsou základem, který sladíte se vším. Obujte je k černým skinny džínám, bílému tričku – třeba s vaší oblíbenou kapelou, na to černou koženou bundu do pasu, na hlavu slušivý černý klobouk nebo kšiltovku a můžete vyrazit na váš oblíbený rockový koncert nebo festival. Černé kotníkové boty si také dobře rozumí s červenou –⁠ zkuste červené šaty a černý blejzr a docílíte lehce elegantního vzhledu. Kotníkové boty hnědé barvy jsou univerzální a hodí se také úplně ke všemu. Můžete je vzít jak k šatům, tak kalhotám či riflím.

W&R obuv, spol. s r.o.

Jak dámské, tak i pánské kotníkové boty jsou v zimě nepostradatelnou součástí našeho botníku. Můžete je nosit v elegantním i ležérním stylu. Tak co, chybí vám originální kotníkové boty? Na Rieker-eshop.cz si ulovíte ty své, a nejen kotníkové!