Pár posledních bytů ke koupi nabízí moderní rezidenční projekt v Uničově

Pár posledních bytů ke koupi nabízí moderní rezidenční projekt v Uničově Zdroj: metr2 reality s.r.o.

Pár posledních bytů ke koupi nabízí moderní rezidenční projekt v Uničově
2
Fotogalerie

Moderní rezidenční bydlení v Uničově: Poslední byty na prodej

V rámci projektu bytového komplexu v Uničově na Olomoucku vznikly nové moderní a účelně řešené byty určené k prodeji do osobního vlastnictví. Díky své vnitřní rozmanitosti nabízí stavba výběr bytů všem věkovým kategoriím od singlů, přes mladé páry, rodiny s dětmi až po seniory.

Projekt disponuje nabídkou standardních bytů od nejmenších 1+kk až po byty nadstandardní 4+kk. Součástí přízemních bytů jsou přilehlé oplocené zahrádky s brankou. Na prodej už je jen několik posledních bytových jednotek, zájemci si tedy musí pospíšit.

Vše pro příjemné a pohodlné bydlení

Všechny byty disponují terasou, balkonem nebo lodžií. Téměř všechny jednotky mají praktickou komoru v bytě s možností zde přesunout pračku a sušičku. V přízemí objektu má každá jednotka k dispozici sklepní kóji. Přestože je objekt koncipován jako čtyřpodlažní, je vybaven moderním výtahem, což jistě přispívá ke zvýšení standardu bydlení.

Bytové jednotky jsou vytápěny centrálně, rovněž ohřev TUV je zajištěn centrálně z kotelny umístěné v přízemí každého domu. V bytech jsou na vstupu osazeny kalorimetry a podružné vodoměry k měření odebraného tepla a vody.

Pár posledních bytů ke koupi nabízí moderní rezidenční projekt v UničověPár posledních bytů ke koupi nabízí moderní rezidenční projekt v Uničově | metr2 reality s.r.o.

Vyšší standard po náročné

Poslední – ustupující podlaží je realizováno ve vyšším standardu. Po obvodě domu jsou navrženy rozsáhlé terasy s přístupem z téměř všech obytných prostor bytu. Terasy jsou opatřeny keramickou dlažbou na terčích. Ve všech bytech tohoto podlaží je podlahové teplovodní vytápění, interiér je bez přídavných radiátorů, zakrytá příprava pro elektrické venkovní rolety.

K dispozici je rovněž plocha pro privátní parkování. V nabídce je venkovní stání za pořizovací cenu 60 000 Kč. Pořízení venkovního stání není podmínkou při koupi bytové jednotky.

Jedná se o moderní kvalitní čtyřpodlažní objekty přibližně čtvercového tvaru. Více se dozvíte zde.