Zdroj: Arcona Capital.

7
Fotogalerie

Hledáte bydlení u Prahy? Podívejte se, jaké byty jsou za zvýhodněnou cenu

Rezidenční projekt Bydlení Úvaly představuje kvalitní nemovitosti, ve kterých budoucí obyvatelé najdou příjemné místo pro spokojený život. Město Úvaly ležící jen pár kilometrů za východní hranicí Prahy je ideální volbou pro všechny, kteří nechtějí bydlet ve shonu metropole, ale zároveň ji potřebují mít v pohodlné dojezdové vzdálenosti.  

Klidné bydlení s rychlou dostupností Prahy

Nemovitosti v blízkosti Prahy jsou v posledních letech velmi vyhledávané. Příměstské bydlení v sobě skloubí jak potřeby moderního životního stylu, tak bezprostřední kontakt s přírodou. Centrum Prahy je ze vznikající čtvrti vzdálené pouhých 25 minut jízdy vlakem. Nedaleké rybníky, podél kterých vede naučná stezka, se stanou oblíbeným cílem procházek rezidentů. Ti v Úvalech najdou kompletní občanskou vybavenost – pestrou skladbu obchodů, restaurací i sportovních areálů. Samozřejmostí je poliklinika, pošta nebo základní škola, v plánu je i stavba gymnázia.

Arcona Capital.

Na komerční úspěch již hotových bytů v Úvalech navazuje aktuální 4. etapa výstavby. Celkem 48 nemovitostí se stane součástí širšího urbanistického celku, který je navržen tak, aby svým obyvatelům poskytoval maximální komfort, a to v souznění s přírodou. Všechny nemovitosti proto disponují soukromým venkovním prostorem. Ať se jedná o balkon, lodžii, terasu nebo předzahrádku, všude najdou budoucí rezidenti místo pro nerušenou relaxaci na čerstvém vzduchu.

Kvalitní a energeticky úsporné nemovitosti

Koncept projektu Bydlení Úvaly si zakládá na vyšším standardu a dlouhodobé udržitelnosti. Veškeré byty i domy jsou energeticky úsporné, jejich vytápění je zajištěno tepelnými čerpadly s elektrickým dohřevem. Ta jsou šetrná k přírodě a majitelům zabezpečují nízké náklady na provoz. Vítaným benefitem je nezávislost na plynu, díky které se není potřeba obávat výkyvů jeho ceny. Při výstavbě je používán VAPIS, přírodní zdící materiál, který je známý pro své izolační vlastnosti. Ty se uplatňují při akumulování tepla v domácností i akustické ochraně před ruchem od sousedů. 

Arcona Capital.

V prodeji nemovitostí u Prahy jsou byty v dispozicích od 1+kk až po 5+kk, ze kterých si vyberou jednotlivci, mladé páry, senioři i početné rodiny. Zajímavou součást katalogu představují dvoupatrové penthousy a třípodlažní byty s několika terasami, samostatným vchodem z ulice a vlastní garáží. V časově omezené akci, která právě probíhá, jsou vybrané bytové jednotky dostupné za zvýhodněnou cenu. Pro ty, kteří sní o vlastním rodinném domě, je v nabídce i pětice rodinných domů.