Služba Klinika Generali České je jednoduchý a přehledný on-line zdravotní portál

Služba Klinika Generali České je jednoduchý a přehledný on-line zdravotní portál Zdroj: Archív Generali

Když jde o zdraví, pojištění dokáže přinášet překvapivě užitečná řešení

Pojištění, které myslí i na vaše zdraví – to je exkluzivní služba Klinika Generali České. Co se pod tímto názvem skrývá?

Portál s názvem Klinika Generali České, který byl spuštěn v loňském létě, funguje coby interaktivní průvodce a asistenční služba v oblasti zdraví v jednom. Svým uživatelům mnoho věcí ulehčuje. Hlídá například termíny preventivních prohlídek, najde vhodného specialistu nebo odborného lékaře, zajistí výklad lékařské zprávy či vystavení e-receptu. Nebo třeba v případě, že váš ošetřující lékař není v dosahu, zařídí návštěvu jiného lékaře.

„Můj zubař odešel do důchodu a víte, jak je to dnes s touto odborností – lidí, kteří se tomu oboru věnují je málo a neberou,“ říká Jana, která na shánění jiného zubaře neměla kvůli své pracovnímu i rodinnému vytížení čas. Oslovila tedy „sestřičku“ z pojišťovny, která jí obratem našla jiného doktora nedaleko od místa bydliště. Podobně se dá zajistit také objednání k jinému specialistovi.

Klienti mohou podobně využívat dokonce i „lékaře z pojišťovny“. Ten s nimi pomocí videohovoru, chatu nebo telefonátu probere lékařskou zprávu, výsledky zdravotního vyšetření nebo vystaví e-recept. „Dostala jsem výsledky z laboratoře, ale vůbec jsem jim nerozuměla. Pan doktor mi po telefonu vysvětlil, co která hodnota znamená. Snad poprvé jsem se v té záplavě čísel a hodnot zorientovala,“ podělila se o své dojmy 65letá Jarmila.  Jednou z nejzásadnějších výhod této služby je to, že ke konzultacím jsou zákazníkům k dispozici profesionálové v oblasti zdraví a zdravotnictví, skuteční lékaři a specialisté ve svých oborech. Klienti tak s jistotou dostávají ověřené a tedy bezpečné informace týkající se svého zdraví.

„Díky Klinice Generali České naši klienti nevstoupí jen do světa moderních zdravotních služeb, které budou moci čerpat neomezeně, 24 hodin 7 dní v týdnu. Naší ambicí bylo vytvořit nad klientem komplexní ochranu a provázet ho životem hned po vstupu do pojištění a nečekat až na chvíli, kdy se stane něco fatálního,“ vysvětluje Markéta Filová, senior manažerka produktů zdravotního pojištění Generali České pojišťovny.

Hlavní součástí služby Klinika Generali České je jednoduchý a přehledný on-line zdravotní portál, který umožňuje plnohodnotné využívání všech pojišťovnou poskytovaných služeb a výhod. Najdete tu přehled benefitů, které poskytuje veřejná zdravotní pojišťovna, seznam doporučených vyšetření, pohlídání termínů preventivních prohlídek i očkování, konzultace s lékařem či psychologem a v případě varianty pro seniory nechybí ani asistence určená pro jejich specifické potřeby.

K životnímu pojištění od Generali České pojišťovny dostanete v současné době také zdravotně preventivní program, který zajistí zpětnou slevu na pojistném. V praxi to znamená, že když chodíte včas a pravidelně na preventivní prohlídky, pojišťovna vám vrátí část zaplacené pojistky. Takže čím zdravěji budete žít, čím budete aktivnější, tím více odměn dostanete. A to nezní špatně, co říkáte?